17.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΌλες οι ΚατηγορίεςΝέαΑπολογείται σήμερα ο προπονητής ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για βιασμό αθλήτριας όταν ήταν...

Απολογείται σήμερα ο προπονητής ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για βιασμό αθλήτριας όταν ήταν ανήλικη

Ημερομηνία:

Η Σοφία Μπεκατόρου ήταν μια από τους μάρτυρες της δίκης

Τις δικές του ερμηνείες για όσα έγιναν πριν δέκα χρόνια με την 21 χρόνων σήμερα, αθλήτρια ιστιοπλοΐας που τον καταγγέλλει για βιασμό ενόσω ήταν ανήλικη, αναμένεται να δώσει σήμερα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ο 39χρονος προπονητής που δικάζεται για βαριά αδικήματα σεξουαλικής βίας σε βάρος του κοριτσιού.

Μετά από πολλές συνεδριάσεις και την εξέταση πολλών μαρτύρων, κατοίκων της πόλης που κατοικεί η αθλήτρια και η οικογένεια της, η δίκη που ξεκίνησε εξ αναβολής τον περασμένο Απρίλιο, μπαίνει από σήμερα στην τελική της ευθεία για την ετυμηγορία των δικαστών.

Ο προπονητής είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, κατάχρησης σε ασέλγεια και αποπλάνησης ανηλίκου, με τον ίδιο να αρνείται κατηγορηματικά την πρώτη και βαρύτερης ποινικής μεταχείρισης πράξη και να αποδέχεται πως είχε σεξουαλικές σχέσεις με την αθλήτριά του από όταν συμπλήρωσε το 13ο έτος της.

Η αθλήτρια έχει καταγγείλει ότι ο 39χρονος την απειλούσε πως θα βλάψει την οικογένειά της αν έλεγε όσα της έκανε και ότι λειτουργούσε σε καθεστώς ψυχολογικής πίεσης, φόβου, σύγχυσης και άγχους.

Η Σοφία Μπεκατώρου που κατέθεσε στο δικαστήριο, δήλωσε επικαλούμενη κυρίως την ιδιότητά της ως πτυχιούχου Ψυχολογίας, πως η περίπτωση της αθλήτριας αφορά σαφέστατα πολλαπλούς βιασμούς ανήλικου κοριτσιού που χειραγωγήθηκε και αποπλανήθηκε πρωτίστως ψυχικά και ακολούθως σωματικά από τον κατηγορούμενο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img