18.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝέαΑττική – ΠεριφέρειαΣπουδαία φιλανθρωπική πρωτοβουλία, η μεγάλη ποδοσφαιρική συνάντηση των Βετεράνων του Ολυμπιακού Πειραιώς,...

Σπουδαία φιλανθρωπική πρωτοβουλία, η μεγάλη ποδοσφαιρική συνάντηση των Βετεράνων του Ολυμπιακού Πειραιώς, με τους παλαίμαχους του Κεραυνού Κερατέας.   

Ημερομηνία:

Σπουδαία φιλανθρωπική πρωτοβουλία, η μεγάλη φιλική ποδοσφαιρική συνάντηση που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Κερατέας

Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για το μεγάλο φιλικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι μεταξύ των Βετεράνων του Ολυμπιακού Πειραιώς, με τους παλαίμαχους του Κεραυνού Κερατέας.  

Σημαντική η συμμετοχή σε φιλανθρωπικούς αγώνες για την ομάδα των Βετεράνων του Ολυμπιακού

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα 20 Ιουνίου και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Κερατέας. Αποτελεί μια εξαιρετική φιλανθρωπική πρωτοβουλία για την ανάδειξη του σπουδαίου έργου που επιτελεί η ομάδα του #Νοιαζομαι.

 

Πανέτοιμοι για την σπουδαία αναμέτρηση της Δευτέρας, οι παλαίμαχοι του Κεραυνού Κερατέας

Στόχος της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης είναι ευαισθητοποίηση των πολιτών και κυρίως των μαθητών των σχολείων της Ανατολικής Αττικής.

«Ο πρόεδρος των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Κεραυνού Κερατέας κ. Κωνσταντίνος Λιούμης , σας καλεί στον φιλικό Φιλανθρωπικό αγώνα μεταξύ Παλαιμάχων Κεραυνού Κερατέας και συνδέσμου Βετεράνων Ολυμπιακού Πειραιώς , που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 20 Ιουνίου και ώρα 18:00 στο δημοτικό στάδιο Κερατέας…  Δεν είναι απλά μια γιορτή με τον Ολυμπιακό, αλλά η συνέχεια του for Katerina από την ομάδα του Νοιάζομαι και την τιμή σε αυτούς τους ανθρώπους για το έργο τους!!!»

 

Η πρόσκληση της μεγάλης ποδοσφαιρικής συνάντησης

Σχετικά Άρθρα

Στο Δήμο Κρωπίας ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα έγινε το μεσημέρι της Τρίτης...

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img