13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΌλες οι ΚατηγορίεςΝέαΧοντροκομμένα ψέματα από τον Τούρκο Υπ. Εσωτερικών για δήθεν ¨απωθήσεις¨στο Αιγαίο. Παρουσίασε...

Χοντροκομμένα ψέματα από τον Τούρκο Υπ. Εσωτερικών για δήθεν ¨απωθήσεις¨στο Αιγαίο. Παρουσίασε «Ειδική Έκθεση»  για να συκοφαντήσει τη χώρα μας διεθνώς.

Ημερομηνία:

Ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών  

Προκαλεί για ακόμη μια φορά η τουρκική πλευρά, με πρωταγωνιστή τώρα τον Σουλεϊμάν Σοϊλού. Ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών το απόγευμα της Πέμπτης,  εκτόξευσε ανυπόστατες κατηγορίες και χοντροκομμένα ψέματα κατά της χώρας μας, με αφορμή την παρουσίαση από τον ίδιο μιας «Ειδικής έκθεσης» όπως την ονομάζουν, που ετοίμασε η τουρκική πλευρά και έχει να κάνει με τις δήθεν απωθήσεις παράνομων μεταναστών και τους πνιγμούς στο Αιγαίο, από τα στελέχη του Λιμενικού και τη Ακτοφυλακής μας.

 

Η παρουσίαση της “Ειδικής Έκθεσης” έγινε παρουσία Τούρκων δημοσιογράφων και ξένων ανταποκριτών

Ο Σουλεϊμάν Σοϊλού, παρουσιάζοντας την «Ειδική Έκθεση» σε αίθουσα της τουρκικής εθνοσυνέλευσης παρουσία δεκάδων δημοσιογράφων και ξένων ανταποκριτών, κατηγόρησε τη χώρα μας για δήθεν εγκληματικές πρακτικές λέγοντας χαρακτηριστικά: «Βύθισαν μερικές από τις βάρκες τους, κάποιες από αυτές τις έδεσαν με πλαστικά σχοινιά και τις πέταξαν στη θάλασσα, σε κάποιες άλλες έριξαν βενζίνη και έβαλαν φωτιά… Υπάρχει απανθρωπιά και από την άλλη πλευρά μια Δύση που σιωπά για όλα αυτά…»

Σχετικά Άρθρα

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img