24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝέαΑττική – ΠεριφέρειαΟλοκληρώνονται οι εργασίες διαπλάτυνσης του δρόμου στην παραλία Πουνταζέζα.  Στόχος η μείωση...

Ολοκληρώνονται οι εργασίες διαπλάτυνσης του δρόμου στην παραλία Πουνταζέζα.  Στόχος η μείωση των ατυχημάτων και η διευκόλυνση της Πυροσβεστικής.  

Ημερομηνία:

Με στόχο τη δραστική μείωση των τροχαίων ατυχημάτων στον ιδιαίτερα πολυσύχναστο, ειδικά τώρα το καλοκαίρι δρόμο, που οδηγεί στην παραλία της Πουνταζέζας, η Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Ακινήτων Λαυρεωτικής (Δ.ΑΝ.ΕΤ.Α.Λ.) εκτελεί εργασίες διάνοιξης – διαπλάτυνσης σε ένα μεγάλο τμήμα της οδού. Η στενότητα του δρόμου σε αρκετά σημεία δυσκόλευε ιδιαίτερα την κίνηση των αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα την πρόκληση ακόμη και σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων. Η διαπλάτυνση που βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης, δίνει επίσης τη δυνατότητα στα πυροσβεστικά οχήματα να έχουν πιο άνετη πρόσβαση, καθώς στην περιοχή υπάρχουν δεκάδες διάσπαρτες εξοχικές κατοικίες και συγκροτήματα κατοικιών, ενώ σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται και ο Εθνικός δρυμός του Σουνίου.

Συνέντευξη:  Χάρης Ζαγουρής, Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών  – Πρόεδρος Δ.ΑΝ.ΕΤ.Α.Λ

Σχετικά Άρθρα

Δωρεάν προγράμματα πρόληψης της υγείας στο Δήμο Κρωπίας

Έλεγχος Ακουστικής Ικανότητας, Δημοτικό Ιατρείο Κορωπίου Παρασκευή 12 Απριλίου...

«Γλέντι έχει η Κερατιά σαν τα χρόνια τα παλιά» Αυτή την Κυριακή στην κεντρική πλατεία Κερατέας

Ο Δήμος Λαυρεωτικής διοργανώνει παραδοσιακό Αποκριάτικο γλέντι με γκόγκλιες (χειροποίητα ζυμαρικά),...

Τελευταία Άρθρα

spot_img