15.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΌλες οι ΚατηγορίεςΝέαΤέλος στο θρίλερ της Πάτρας: Οι ιατροδικαστές, περιγράφουν πλέον ξεκάθαρα δολοφονία των παιδιών! 

Τέλος στο θρίλερ της Πάτρας: Οι ιατροδικαστές, περιγράφουν πλέον ξεκάθαρα δολοφονία των παιδιών! 

Ημερομηνία:

Η έρευνα των δύο ιατροδικαστών σύμφωνα με το πόρισμα, και αφού έχουν αναλυθεί όλα τα προηγούμενα πορίσματα, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ασφυκτικό θάνατο και για τις δύο περιπτώσεις, και δεν πρόκειται για θάνατο που οφείλεται σε παθολογικά αίτια.
Το πόρισμα Καρακούκη – Καλογριά αναφέρει: «Ο συνδυαστικός αποκλεισμός, παθολογικών αιτιών θανάτου, οδηγεί συμφωνα και πάλι με τη μεθοδολογια εργασίας στον βίαιο μηχανισμο θανατου. Εν συνεχεία, με δεδομένο το μηχανισμό επίδρασης μηχανικού, ηλεκτρικού ή άλλου παράγοντα καθώς και δηλητηρίασης, η διαγνωστική προσέγγιση κατευθύνεται στο στερητικό ασφυκτικό μηχανισμό θανάτου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση τον ασφυκτικό μηχανισμό ως αιτία θανάτου επιβεβαιώνουν τα εξής νεκροψιακά/ παθολογοανατομικά /φωτογραφικά ευρήματα: – εκδορές κατά το ριζορινιο και εντύπωμα στη δεξιά παρεία κατά τον νεκροψιακό έλεγχο της Μαρίας Ελένης Δασκαλάκη και την επισκόπηση των φωτογραφιών. Κακώσεις εν ζωή γενόμενες στοματικού βλεννογόνου άνω χείλους στόματος κατά τον νεκροψιακό έλεγχο του αβάπτιστου θήλεως και την επισκόπηση των φωτογραφιών, σε συνδυασμό με το ανευρεθέν πανάκι που έφερε ικανή ποσότητα αίματος».

Σχετικά Άρθρα

Δωρεάν προγράμματα πρόληψης της υγείας στο Δήμο Κρωπίας

Έλεγχος Ακουστικής Ικανότητας, Δημοτικό Ιατρείο Κορωπίου Παρασκευή 12 Απριλίου...

«Γλέντι έχει η Κερατιά σαν τα χρόνια τα παλιά» Αυτή την Κυριακή στην κεντρική πλατεία Κερατέας

Ο Δήμος Λαυρεωτικής διοργανώνει παραδοσιακό Αποκριάτικο γλέντι με γκόγκλιες (χειροποίητα ζυμαρικά),...

Ιδρυτικό μέλος του «Ελληνικού Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων» ο Δήμος Κρωπίας

https://www.youtube.com/watch?v=B8PJj5ZBQks Ο Δήμος Κρωπίας ως ενεργό μέλος του ΣΠΑΥ πρωτοστάτησε...

Τελευταία Άρθρα

spot_img