23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝέαΑττική – ΠεριφέρειαΠρωταθλήτρια Ελλάδος η ομάδα της Γυμναστικής Ακαδημίας Σαρωνικού ¨Καλύβια¨ με το εξαιρετικό...

Πρωταθλήτρια Ελλάδος η ομάδα της Γυμναστικής Ακαδημίας Σαρωνικού ¨Καλύβια¨ με το εξαιρετικό “sold οut”!!! 

Ημερομηνία:

Την κορυφαία διάκριση της ιστορίας της κατέκτησε επάξια η ομάδα της Γυμναστικής Ακαδημίας Σαρωνικού ¨Καλύβια¨, στο πανελλήνιο φεστιβάλ της Ελληνικής Γυμναστικής  ομοσπονδίας ”Hellas Gym for Life Challenge 2022″ στην Α κατηγορία.

Σε ένα κατάμεστο γυμναστήριο στου Μετς, το τμήμα ενόργανης της ΓΑΣΚ παρουσίασε το  πρόγραμμα  ¨sold-out¨ το οποίο στα προκριματικά κατατάχθηκε  στις χρυσές ομάδες στην Α κατηγορία και στον τελικό διαγωνισμό της κορυφαίας αυτής διοργάνωσης, κατέκτησε το χρυσό!!!

Η ανακήρυξη του πρωταθλητή Ελλάδος έγινε μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς από όλα τα παιδιά και τους γυμναστές της Ακαδημίας, που έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την γυμναστική.

 

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση στη σελίδα της Γυμναστικής Ακαδημίας Σαρωνικού ¨Καλύβια¨, με το που ανακοινώθηκε η πρωταθλήτρια ομάδα:  «Χθες  στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς όπου φιλοξενήθηκε η κορυφαία διοργάνωση της γυμναστικής για όλους Hellas Gym for Life Challenge ,της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, καταφέραμε αυτό που θα μας ενώνει και θα μας κάνει περήφανους για όλη μας τη ζωή.   ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ η ομάδα μας με το πρόγραμμα sold-out !!!!!….
….
Και η  χαρά δεν μπορεί να χωρέσει στις λέξεις.»

 

Σχετικά Άρθρα

Δωρεάν προγράμματα πρόληψης της υγείας στο Δήμο Κρωπίας

Έλεγχος Ακουστικής Ικανότητας, Δημοτικό Ιατρείο Κορωπίου Παρασκευή 12 Απριλίου...

«Γλέντι έχει η Κερατιά σαν τα χρόνια τα παλιά» Αυτή την Κυριακή στην κεντρική πλατεία Κερατέας

Ο Δήμος Λαυρεωτικής διοργανώνει παραδοσιακό Αποκριάτικο γλέντι με γκόγκλιες (χειροποίητα ζυμαρικά),...

Ιδρυτικό μέλος του «Ελληνικού Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων» ο Δήμος Κρωπίας

https://www.youtube.com/watch?v=B8PJj5ZBQks Ο Δήμος Κρωπίας ως ενεργό μέλος του ΣΠΑΥ πρωτοστάτησε...

Τελευταία Άρθρα

spot_img