24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΌλες οι ΚατηγορίεςΝέαΣτη δημοσιότητα η ταυτότητα του ληστή που αποπειράθηκε να δολοφονήσει ιδιοκτήτρια καταστήματος...

Στη δημοσιότητα η ταυτότητα του ληστή που αποπειράθηκε να δολοφονήσει ιδιοκτήτρια καταστήματος στις Αχαρνές.

Ημερομηνία:

Πρόκειται για τον 22χρονο Παναγιώτη Κατσαρη

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία του νεαρού άνδρα, ο οποίος κατά τη διάρκεια ληστείας αποπειράθηκε να σκοτώσει μια 51χρονη γυναίκα. Ο δράστης σύμφωνα με την αστυνομία, αρχικά μπήκε στο κατάστημα του θύματος δήθεν ως πελάτης με σκοπό να κλέψει το ταμείο. Η άτυχη ιδιοκτήτρια όμως το αντιλήφθηκε αμέσως και στην προσπάθεια της να τον αποτρέψει δέχθηκε δολοφονική επίθεση με μαχαίρι από τον νεαρό ληστή. Ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει αλλά συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και τη συνδρομή αστυνομικών του Τ.Α. Αχαρνών και της Ο.Π.Κ.Ε. Πρόκειται για τον 22χρονο Παναγιώτη Κατσαρη.

 

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από τέτοιες αξιόποινες πράξεις που προσβάλλουν το έννομο αγαθό της ανθρώπινης αξίας, στην αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν αποκαλυφθούν, και στην περαιτέρω διερεύνηση έτερων αξιόποινων πράξεων όμοιας φύσης που έχουν τελεστεί από τον κατηγορούμενο και έχει γίνει αντιληπτός από τους κατά περίπτωση παθόντες ή αυτόπτες μάρτυρες.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-5319306 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Σχετικά Άρθρα

Δωρεάν προγράμματα πρόληψης της υγείας στο Δήμο Κρωπίας

Έλεγχος Ακουστικής Ικανότητας, Δημοτικό Ιατρείο Κορωπίου Παρασκευή 12 Απριλίου...

«Γλέντι έχει η Κερατιά σαν τα χρόνια τα παλιά» Αυτή την Κυριακή στην κεντρική πλατεία Κερατέας

Ο Δήμος Λαυρεωτικής διοργανώνει παραδοσιακό Αποκριάτικο γλέντι με γκόγκλιες (χειροποίητα ζυμαρικά),...

Τελευταία Άρθρα

spot_img