25.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΌλες οι ΚατηγορίεςΝέαΓλύτωσαν στο παρά πέντε οι συντελεστές του «Γάμος αλά ελληνικά» - Τούμπαρε...

Γλύτωσαν στο παρά πέντε οι συντελεστές του «Γάμος αλά ελληνικά» – Τούμπαρε ταχύπλοο με 8 τεχνικούς  

Ημερομηνία:

Τα χειρότερα γλίτωσαν οι συντελεστές της ταινίας  «Γάμος αλά ελληνικά 3»  όταν δύο από τα ταχύπλοα που συμμετείχαν στα γυρίσματα στην περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας, συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα να βρεθούν στη θάλασσα 8 τεχνικοί της παραγωγής.

Στα δύο πλαστικά ταχύπλοα επέβαιναν συνολικά 16 άτομα, Έλληνες και ξένοι ηθοποιοί και τεχνικοί κινηματογραφικού συνεργείου. Από τη σύγκρουση ανετράπη το ένα από τα δύο ταχύπλοα -στο οποίο επέβαιναν κινηματογραφιστές και ηχολήπτες- και βρέθηκαν στη θάλασσα 8 άτομα μαζί με τον ακριβό εξοπλισμό τους. Αμέσως, έσπευσαν στο σημείο κάποια από τα συνολικά 7 σκάφη της παραγωγής που βρίσκονταν στην περιοχή για τα γυρίσματα και τους περισυνέλλεξαν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές του Λιμενικού, η σύγκρουση έγινε πιθανότατα λόγω κακού υπολογισμού ταχύτητας και απόστασης μεταξύ των δύο σκαφών. Ειδικότερα, σύμφωνα με το σενάριο, το σκάφος με τους ηθοποιούς θα περνούσε με ταχύτητα κοντά από το σκάφος που ήταν οι κινηματογραφικές κάμερες για να γίνει μια κοντινή και εντυπωσιακή λήψη.

Το ταχύπλοο με τους ηθοποιούς πιθανόν, από λάθος υπολογισμού της απόστασης και της ταχύτητας προσέκρουσε στο πίσω δεξί τμήμα του σκάφους που επέβαιναν οι τεχνικοί με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει. Στη θάλασσα έπεσε και ο εξοπλισμός τους.

 

Σχετικά Άρθρα

Στο Δήμο Κρωπίας ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα έγινε το μεσημέρι της Τρίτης...

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img