22.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝέαΑττική – ΠεριφέρειαΔημήτρης Λουκάς: ¨Μεγάλη κατάκτηση η ενότητα η συνεργασία και η συμπόρευση των...

Δημήτρης Λουκάς: ¨Μεγάλη κατάκτηση η ενότητα η συνεργασία και η συμπόρευση των τριών παρατάξεων της Λαυρεωτικής. Συνεχίζουμε μαζί για την ανάπτυξη του τόπου μας.¨   

Ημερομηνία:

«Η ισχύς εν τη ενώσει.»  Με αυτή τη φράση ο Δημήτρης Λουκάς έδωσε ουσιαστικά το στίγμα για το σήμερα αλλά και για το αύριο, για την επόμενη μέρα στο Δήμο Λαυρεωτικής. Αυτό το κοινό μέτωπο των τριών μεγάλων παρατάξεων όπως είπε ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής  ανοίγοντας την δημόσια ομιλία του για τον απολογισμό έργου,  αποτέλεσε τη σημαντικότερη δημοκρατική κατάκτηση για την αναπτυξιακή πορεία και ευημερία του τόπου. «Είναι η πρώτη φορά που απολογισμός στη Λαυρεωτική γίνεται μέσα σε κλίμα συμπόρευσης και συνεργασίας, σε κλίμα ενότητας και σύμπνοιας. Με τον Κώστα Λεβαντή και το Σταύρο Κρητικό αυτό το περιβάλλον συμπόρευσης, αυτό το ενωτικό κλίμα που δημιουργήσαμε αποτελεί κοινή μας κατάκτηση με μείζονα σημασία για τον τόπο και τους δημότες μας.» επεσήμανε ο Δημήτρης Λουκάς.

Αυτό το ενωτικό κλίμα εκθείασε στην σύντομη παρέμβαση του και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, επισημαίνοντας  ότι τέτοιες πολιτικές επιλογές αποτελούν εξαιρετικό και ίσως μοναδικό παράδειγμα αγαστής συνεργασίας δημοτικών παρατάξεων με κοινό στόχο της ανάπτυξη και ευημερία του τόπου τους. Τόνισε μάλιστα ότι αυτή την κοινή προσπάθεια που γίνεται στο Δήμο Λαυρεωτικής, η Περιφέρεια θα τη στηρίξει με κάθε τρόπο για να πετύχει τους σημαντικούς στόχους της.

 

Σχετικά Άρθρα

«Γλέντι έχει η Κερατιά σαν τα χρόνια τα παλιά» Αυτή την Κυριακή στην κεντρική πλατεία Κερατέας

Ο Δήμος Λαυρεωτικής διοργανώνει παραδοσιακό Αποκριάτικο γλέντι με γκόγκλιες (χειροποίητα ζυμαρικά),...

Ιδρυτικό μέλος του «Ελληνικού Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων» ο Δήμος Κρωπίας

https://www.youtube.com/watch?v=B8PJj5ZBQks Ο Δήμος Κρωπίας ως ενεργό μέλος του ΣΠΑΥ πρωτοστάτησε...

Σύσκεψη  για τον αθλητισμό στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής...

Τελευταία Άρθρα

spot_img