14.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΌλες οι ΚατηγορίεςΝέα"Έτσι έγινε το φονικό στη Ραφήνα." Τι ισχυρίζεται αυτόπτης μάρτυρας  που...

“Έτσι έγινε το φονικό στη Ραφήνα.” Τι ισχυρίζεται αυτόπτης μάρτυρας  που ήταν στην παρέα των νεαρών που κατηγορούνται για τη δολοφονία.

Ημερομηνία:

Ο ένας από τους δύο 24χρονους που κατηγορούνται για την δολοφονία του 42χρονου στη Ραφήνα

Για τραγική εξέλιξη μιας συμπλοκής που θα μπορούσε και να είχε αποφευχθεί κάνει λόγο στην κατάθεσή της μια νεαρή κοπέλα και αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του 42χρονου οδηγού θερμοκηπίου από το Μαραθώνα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του APn, η 24χρονη στην κατάθεσή της φέρεται να υποστήριξε ότι βρίσκονταν έξω από το μπαρ μαζί με την παρέας της, όλοι συμμαθητές από το Λύκειο της Ραφήνας και διασκέδαζαν πίνοντας. Ξαφνικά άκουσαν φωνές και είδαν τον έναν φίλο τους να είναι πεσμένος στο δρόμο και πάνω του να βρίσκεται ο 42χρονος. Τότε, σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία της κοπέλας, ο ένας από τους δύο συλληφθέντες όρμησε και έσπρωξε για να απωθήσει το θύμα και να ελευθερώσει το φίλο του. Τα κατάφερε να τον απομακρύνει αλλά τότε, όπως ισχυρίζεται πάντα η κοπέλα, ο δεύτερος νεαρός που βρίσκονταν πεσμένος στο δρόμο, σηκώθηκε και έσπρωξε με τόσο δύναμη τον 42χρονο με αποτέλεσμα αυτός να πέσει με ορμή και να χτυπήσει στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Οι νεαροί ισχυρίζονται μάλιστα ότι όλα όσα ακούγονται για σιδηρογροθιές είναι ψέματα.  

Οι αστυνομικοί ωστόσο έχουν πλήρη εικόνα της δολοφονικής συμπλοκής η οποία ξεκίνησε από μια ασήμαντη αφορμή, για το ποιος είχε προτεραιότητα στην τουαλέτα του μπαρ!

Και οι δύο κατηγορούμενοι ήταν συμμαθητές στη Ραφήνα

Η αστυνομία, μετά από αξιοποίηση μαρτυριών από αυτόπτες μάρτυρες αλλά και από οπτικό υλικό που εντοπίστηκε από κάμερες ασφαλείας, ταυτοποίησε και συνέλαβε τα δύο άτομα που συμμετείχαν στην δολοφονική επίθεση του 42χρονου έξω από μπαρ στη Ραφήνα. Πρόκειται για δύο 24χρονους συμμαθητές, ο ένας είναι Έλληνας και ο συνεργός του Αλβανός.

Σχετικά Άρθρα

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img