14.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήTop Story«Μαχαιρώνονται πια για το τίποτα!» Θύμα της νέας …μόδας ο άτυχος 42χρονος...

«Μαχαιρώνονται πια για το τίποτα!» Θύμα της νέας …μόδας ο άτυχος 42χρονος στη Ραφήνα από τους νταήδες της μιας βραδιάς;

Ημερομηνία:

Το θύμα ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τους νεαρούς. Τον χτυπούσαν ακόμη και όταν έπεσε αναίσθητος στο δρόμο.

Του Βάιου Σύρρου

«Τον σκότωσαν για το τίποτα, απλά για τη σειρά στην τουαλέτα του μπαρ!» Αυτή φαίνεται να είναι τελικά η αιτία για την στυγερή δολοφονία του άτυχου άνδρα που διασκέδαζε σε μπαρ της Ραφήνας με την παρέα του. Οι νεαροί δράστες, σύμφωνα με την αστυνομία, το έπαιξαν νταήδες, του έστησαν καρτέρι σε ένα διπλανό στενό και τελικά έφτασαν στο σημείο να του αφαιρέσουν και τη ζωή χτυπώντας τον αλύπητα ακόμη και όταν το θύμα είχε χάσει τις αισθήσεις του από τον ανηλεή ξυλοδαρμό. Μια δολοφονία που προκάλεσε σοκ στο Πανελλήνιο.  

Αυτή η συμπεριφορά των δήθεν …θιγμένων εγωισμών τους τελευταίους μήνες έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις και φαίνεται ότι τείνει να εξελιχθεί σε μόδα με πρωταγωνιστές κυρίως νεαρούς ακόμη και 16 – 17 ετών! Από ασήμαντη αφορμή ξεκίνησε αυτό το έγκλημα στη Ραφήνα, από ασήμαντη αφορμή ξεκίνησε κι η αιματηρή συμπλοκή στην Ερωτοσπηλιά πριν λίγες μέρες στο Πόρτο Ράφτη, που λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του από μαχαιριές ένας νεαρός σε πάρτι μεταξύ Λυκείων! Αυτή η …μόδα απασχολεί πλέον συνεχώς την Άμεση Δράση καθώς τα περιστατικά κυρίως των συμπλοκών και των ξυλοδαρμών μετά από διασκέδαση σε μπαρ αυξάνονται δραματικά μέρα με τη μέρα.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ασχολούνται με τη στυγερή δολοφονία στη Ραφήνα, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν στα χέρια τους ιδιαίτερα πολύτιμο οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας και όλα δείχνουν ότι έχουν ξεκάθαρη εικόνα για τους δράστες και για το τι ακριβώς συνέβη. Γεγονός που σημαίνει ότι η σύλληψή τους είναι πλέον καθαρά θέμα χρόνου.

Η ανάρτηση ενός φίλου του θύματος

Φίλος του 42χρονου θύματος έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση αναφερόμενος στους «μάγκες», που ήθελαν να το παίξουν «άντρες και αρσενικά» και που για το τίποτα χτύπησαν βάναυσα και τον σκότωσαν.

«Βγήκε για το ποτό του και τελικά ήταν το τελευταίο του» λέει χαρακτηριστικά, ενώ η ανάρτηση συνοδεύεται και με φωτογραφίες του αδικοχαμένου φίλου του.

Η συγκλονιστική ανάρτηση – αποχαιρετισμός για τον άτυχο 42χρονο φίλο

Σχετικά Άρθρα

Στο Κορωπί ο Υπ. Επικρατείας Μάκης Βορίδης, για υποστελέχωση – έλλειψη πόρων – μόλυνση αεροδρομίου – εγκληματικότητα – αποψιλώσεις

https://www.youtube.com/watch?v=UJfLwO5BNIA Ενημερωτική συνάντηση με τον Δήμαρχο Κρωπίας Δημήτριο Κιούση και...

Εντυπωσιακή συμμετοχή αθλητών και Συλλόγων στη ¨Γιορτή Αθλητισμού¨ στο Κορωπί

https://www.youtube.com/watch?v=2GA7L79XQ3s Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή αθλητών στην μεγάλη γιορτή που...

Άλογα Υμηττού: Δρομολογείται λύση από Δ. Κρωπίας – Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και “Help Horses Ymittos”

Καθοριστικό βήμα για την δρομολόγηση ουσιαστικής όσο και οριστικής...

Τελευταία Άρθρα

spot_img