21.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΌλες οι ΚατηγορίεςΝέαΣτον εισαγγελέα σήμερα ο Θέμης Αδαμαντίδης με την κατηγορία ότι χτύπησε την...

Στον εισαγγελέα σήμερα ο Θέμης Αδαμαντίδης με την κατηγορία ότι χτύπησε την πρώην σύντροφό του. Εκβιασμό και κλοπή καταγγέλλει ο τραγουδιστής!

Ημερομηνία:

Ο Θέμης Αδαμαντίδης και η πρώην σύντροφός του Βαρβάρα Κίρκη

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο γνωστός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή έξω από χαρτοπαιχτική λέσχη των Αμπελοκήπων, μετά από μήνυση για βία που κατέθεσε σε βάρος του η πρώην εδώ και λίγες μέρες, σύντροφός του Βαρβάρα Κίρκη.  

Σύμφωνα με την καταγγελία το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, με τη Βαρβάρα Κίρκη να καταγγέλλει τον τραγουδιστή για ξυλοδαρμό. Όπως ισχυρίζεται η Βαρβάρα Κίρκη δέχθηκε βία από τον δημοφιλή τραγουδιστή στη 01:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας. Στις 12:30, το μεσημέρι της ίδιας μέρας η Βαρβάρα Κίρκη πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε μήνυση για ενδοοικογενειακή βία και σωματική βλάβη. 

 

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον Αδαμαντίδη το μεσημέρι έξω από χαρτοπαικτική λέσχη στους Αμπελόκηπους και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα όπου ο τραγουδιστής υπέβαλε, επίσης, μήνυση στη σύντροφό του για ψευδή καταμήνυση.

Για τις κατηγορίες σε βάρους του Θέμη Αδαμαντίδη, έκανε δήλωση ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας, ο οποίος καταγγέλλει κλοπή και εκβιασμό.

Η δήλωση του Αλέξη Κούγια 

«Όπως είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο εκπροσωπεί τον κο Θέμη Αδαμαντίδη σε όλες τις νομικές του υποθέσεις.

Σήμερα το απόγευμα μια πρώην σύντροφός του, με την οποία έχει διακόψει τη σχέση του τις προηγούμενες μέρες, γνωρίζοντας ότι σήμερα το βράδυ έχει συναυλία, με σκοπό να τον εκβιάσει, του έκανε μια ανυπόστατη μήνυση, με αποτέλεσμα ο κ. Αδαμαντίδης να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Εις βάρος της συγκεκριμένης κυρίας ο κ. Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και για αυτοδικία, αφού αυτή δεν του έδινε τα κλειδιά του σπιτιού του και χρησιμοποιώντας τα του έκλεψε 7.000 ευρώ και γι’ αυτό το λόγο της υπεβλήθη μήνυση και για κλοπή.

Η συγκεκριμένη κυρία καταζητείται στα όρια του αυτοφώρου για τα ποινικά αδικήματα, τα οποία διέπραξε εις βάρος του κου Θέμη Αδαμαντίδη.

Λόγω της απουσίας του κου Κούγια, στο πλευρό του κου Αδαμαντίδη βρίσκονται δύο συνεργάτες του γραφείου μας και προσπαθούμε, ώστε με τη συνδρομή του κου Εισαγγελέα υπηρεσίας να αφεθεί ελεύθερος, για να συμμετάσχει στη συγκεκριμένη συναυλία, τα εισιτήρια της οποίας έχουν εξαντληθεί
».

Σχετικά Άρθρα

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img