16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠρόσωπαΧρήστος Τσιγαρίδας -¨Σαρωνικός Νέα Πνοή¨: Οι πολίτες στο Σαρωνικό θέλουν συνεργασία. Χρειάζονται...

Χρήστος Τσιγαρίδας -¨Σαρωνικός Νέα Πνοή¨: Οι πολίτες στο Σαρωνικό θέλουν συνεργασία. Χρειάζονται τομές στο Δήμο για να πάμε μπροστά.

Ημερομηνία:

Την αναγκαιότητα να υπάρξουν συνεργασίες μεταξύ των δημοτικών παρατάξεων για να πάει μπροστά ο Δήμος Σαρωνικού τόνισε σε συνέντευξη του στο Attica Press News και τον Βάιο Σύρρο ο επικεφαλής του συνδυασμού ¨Σαρωνικός Νέα Πνοή¨ Χρήστος Τσιγαρίδας. Όπως επεσήμανε ο Χρήστος Τσιγαρίδας, οι συνεργασίες είναι πλέον απαίτηση των πολιτών και της κοινωνίας.

«Είναι ο μοναδικός τρόπος να δοθεί νέα πνοή στην ανάπτυξη του Δήμου μας. Τις συνεργασίες τις θέλει ο πολίτης είναι πλέον αναγκαιότητα για να βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής μας… Θέλουμε να δώσουμε νέα πνοή στην τόπο. Θα κινηθούμε σε τρεις βασικούς άξονες. Αποκέντρωση υπηρεσιών, τουριστική ανάπτυξη, υποδομές για την βελτίωση της καθημερινότητας. Μόνο έτσι θα πάμε μπροστά.»

Σχετικά Άρθρα

«Όταν βρέθηκα άνεργος στα 59 μου αισθάνθηκα πως είμαι ένα τίποτα!» Κατάθεση ψυχής των εργαζομένων στο πρόγραμμα ¨55-67¨ της ΔΑΝΕΤΑΛ του Δ. Λαυρεωτικής.

https://www.youtube.com/watch?v=kn6M3typG_k Τέσσερις προσωπικές ιστορίες ανθρώπων που βρέθηκαν ξαφνικά στην ανεργία,...

Τελευταία Άρθρα

spot_img