23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΌλες οι ΚατηγορίεςΝέαΘεοδωρικάκος για επίθεση στον Real: «Κανένας πολίτης και κανένας δημοσιογράφος δεν τρομοκρατείται»

Θεοδωρικάκος για επίθεση στον Real: «Κανένας πολίτης και κανένας δημοσιογράφος δεν τρομοκρατείται»

Ημερομηνία:

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος επισκέφθηκε τα γραφεία του Real Group στη λεωφόρο Κηφισίας, όπου τα ξημερώματα σημειώθηκε εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές στο κτίριο. Ο κ.Θεοδωρικάκος ενημερώθηκε από τους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας για το συμβάν και την πορεία των ερευνών, ενώ συνομίλησε με δημοσιογράφους και εργαζόμενους του ομίλου.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε: 

«Κάθε λογικός άνθρωπος, όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες καταδικάζουν αυτή την προκλητική επίθεση, η οποία, πέρα από τις φθορές που προκάλεσε, θα μπορούσε να έχει πολύ χειρότερα αποτελέσματα, καθώς μέσα στο κτίριο, στα γραφεία του Real, εργάζονταν τη νύχτα μία κοπέλα. 

Υπήρχε μία εργαζόμενη που έκανε τη δουλειά της, κινδύνευσε η ζωή της, κινδύνευσε η ασφάλεια της. Οι θρασύδειλοι που έπραξαν αυτή την εγκληματική ενέργεια, πρέπει να γνωρίζουν ότι κανένας σε αυτή τη χώρα δεν τρομοκρατείται, κανένας πολίτης δεν τρομοκρατείται, κανένα Μέσο Ενημέρωσης και κανένας δημοσιογράφος δεν τρομοκρατείται! 

Η αστυνομία είναι εδώ από την πρώτη στιγμή και θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να βρει τους ενόχους και να τους παραδώσει στη δικαιοσύνη ».

Σχετικά Άρθρα

Δωρεάν προγράμματα πρόληψης της υγείας στο Δήμο Κρωπίας

Έλεγχος Ακουστικής Ικανότητας, Δημοτικό Ιατρείο Κορωπίου Παρασκευή 12 Απριλίου...

«Γλέντι έχει η Κερατιά σαν τα χρόνια τα παλιά» Αυτή την Κυριακή στην κεντρική πλατεία Κερατέας

Ο Δήμος Λαυρεωτικής διοργανώνει παραδοσιακό Αποκριάτικο γλέντι με γκόγκλιες (χειροποίητα ζυμαρικά),...

Ιδρυτικό μέλος του «Ελληνικού Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων» ο Δήμος Κρωπίας

https://www.youtube.com/watch?v=B8PJj5ZBQks Ο Δήμος Κρωπίας ως ενεργό μέλος του ΣΠΑΥ πρωτοστάτησε...

Τελευταία Άρθρα

spot_img