18.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήTop StoryΕπικουρικοί ΕΚΑΒ: «Αισθανόμαστε εργαζόμενοι Β΄κατηγορίας. Περιμένουμε 6 μήνες για ένα ραντεβού με...

Επικουρικοί ΕΚΑΒ: «Αισθανόμαστε εργαζόμενοι Β΄κατηγορίας. Περιμένουμε 6 μήνες για ένα ραντεβού με την αναπληρωτή υπουργό Υγείας κα Γκάγκα!»

Ημερομηνία:

Την έκδηλη αγωνίας τους για το εργασιακό τους παρόν στον ιδιαίτερα απαιτητικό τομέα της υγείας που καλούνται να καλύψουν, αλλά κυρίως για το αβέβαιο εργασιακά μέλλον τους στο ΕΚΑΒ, εξέφρασαν μέσω του Attica Press News οι Επικουρικοί Υπάλληλοι του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας.

Ο Ανδρέας Λεβαντής Πρόεδρος των Επικουρικών Υπαλλήλων του ΕΚΑΒ μιλώντας στο δημοσιογράφο Βάιο Σύρρο επεσήμανε τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν για τα οποία δυστυχώς όπως είπε, εδώ και έξι ολόκληρους μήνες η αρμόδια αναπληρωτής υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, δεν βρήκε το χρόνο να του δεχθεί σε ένα ραντεβού, κάνοντας τους να αισθάνονται ως εργαζόμενοι δεύτερης κατηγορίας. Όπως λένε οι Επικουρικοί Υπάλληλοι του ΕΚΑΒ που ξεπερνούν σε αριθμό τους 600, αν και καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, ωστόσο εξακολουθούν να βρίσκονται με ελαστικές συμβάσεις εργασίας οι οποίες ενδεχομένως στο τέλος του χρόνου και να μη ανανεωθούν. Παρά το γεγονός ότι οι κενές οργανικές θέσεις στο ΕΚΑΒ σήμερα ξεπερνούν τις 800 και θα πρέπει άμεσα να καλυφθούν.

 

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

spot_img