21 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΌλες οι ΚατηγορίεςΝέαΧάλκινο μετάλλιο και ανεκτίμητες εμπειρίες για την ομάδα Γυμναστικής του Ο.Α. Λαυρίου...

Χάλκινο μετάλλιο και ανεκτίμητες εμπειρίες για την ομάδα Γυμναστικής του Ο.Α. Λαυρίου στο Eurogym της Ελβετίας!

Ημερομηνία:

Επέστρεψε από την Ελβετία  η ομάδα γυμναστικής του Ο.Α.Λαυρίου από το Εurogym έχοντας στις αποσκευές της το χάλκινο μετάλλιο της διοργάνωσης και πολλαπλές εμπειρίες ζωής από την διεξαγωγή των παραπλεύρως ενεργειών της διοργάνωσης.

Το καθημερινό πρόγραμμα από το πρωί στις 6.30 μέχρι το βράδυ  στις 22 ήταν εξαντλητικό αλλά ταυτόχρονα  και πολύ εποικοδομητικό στην διάρκεια των workshops αλλά και των διαφόρων forum.
Η μοναδική επαφή με αλλά 21 κράτη και η αλληλεπίδραση με τους 3000 αθλητές της Ευρώπης δίνει ξεχωριστό χαρακτήρα και από εκπαιδευτικής πλευράς στους αθλητές που η διαμονή όλων γίνονταν στους χώρους των ελβετικών σχολείων.

Οι στιγμές που καταγράφηκαν μοναδικές καθώς και τα συναισθήματα. Δόθηκε ραντεβού  τον επόμενο Αύγουστο στην παγκόσμια γυμναστράδα το 2023.
Το Δ.Σ για άλλη μία φορά θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους αυτούς που συντέλεσαν στο να πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι και ιδιαίτερα τους προπονητές των παιδιών Ντασιώτη Ιωάννα, Σπονδυλίδη Μαργαρίτα και Χριστοφορίδη Μάριο αλλά και στου γονείς των αθλητών για την υποστήριξη στα παιδιά τους.

Σχετικά Άρθρα

Στο Δήμο Κρωπίας ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα έγινε το μεσημέρι της Τρίτης...

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img