13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝέαΑττική – ΠεριφέρειαΕπαναλειτούργησαν τα περιφερειακά ιατρεία σε Περιγιάλι και Λεγρενά. Ικανοποίηση από  κατοίκους και...

Επαναλειτούργησαν τα περιφερειακά ιατρεία σε Περιγιάλι και Λεγρενά. Ικανοποίηση από  κατοίκους και παραθεριστές. Διασύνδεση των οικισμών με Δημοτική Συγκοινωνία.

Ημερομηνία:

Γεγονός είναι πλέον η επαναλειτουργία των δύο τοπικών ιατρείων στο Περιγιάλι και τα Λεγρενά του Δήμου Λαυρεωτικής.

Ένα πάγιο όσο και δίκαιο αίτημα χιλιάδων κατοίκων αλλά και παραθεριστών που ζουν στους διάσπαρτους παραλιακούς οικισμούς της Λαυρεωτικής αλλά και των Λεγρενών, καθώς όπως λένε, η επαναλειτουργία των περιφερειακών τοπικών ιατρείων θα βελτιώσει την ποιότητα της ζωής τους.

Μετά από αλλεπάλληλες διαβουλεύσεις και συναντήσεις με τους αρμόδιους φορείς υγείας της 1ης ΥΠΕ και του Υπουργείου Υγείας, έχοντας ενεργό συμπαραστάτη τον βουλευτή Ανατολικής Αττικής Βασίλη Οικονόμου και αρωγό τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά, οι κάτοικοι κατάφεραν να δώσουν ζωή στα τοπικά ιατρεία, με την προσδοκία να μπορέσουν κάποια στιγμή να αποτελέσουν μικρές μεν αλλά αυτόνομες μονάδες πρωτοβάθμιας ιατρικής φροντίδας και για τα έκτακτα περιστατικά.

Ο Δήμος Λαυρεωτικής από την πλευρά του θα μεριμνήσει ώστε τις ημέρες λειτουργίας των ιατρείων να υπάρχει οδική διασύνδεση των οικισμών της περιοχής μέσω της Δημοτικής Συγκοινωνίας, ώστε να μπορούν οι κάτοικοι να μετακινούνται χωρίς προβλήματα για τα ραντεβού τους στα τοπικά ιατρεία.     

Σχετικά Άρθρα

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img