19.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΌλες οι ΚατηγορίεςΝέα13χρονη ¨έκλεψε¨ το οικογενειακό αυτοκίνητο για βόλτα στη Θεσσαλονίκη!!! Ακολούθησε καταδίωξη με...

13χρονη ¨έκλεψε¨ το οικογενειακό αυτοκίνητο για βόλτα στη Θεσσαλονίκη!!! Ακολούθησε καταδίωξη με αστυνομικό τραυματία σε σύγκρουση με περιπολικό.  

Ημερομηνία:

Ακούγεται απίστευτο κι όμως, ανήλικη στην περιοχή της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη πήρε κρυφά τα κλειδιά του αυτοκινήτου των γονιών της, τα έδωσε στον 15χρονο φίλο της  και πήγαν βόλτα με την παρέα τους. Μάλιστα όταν αστυνομικοί της άμεσης Δράσης τους έκαναν σήμα για έλεγχο αυτοί επιτάχυναν προσπαθώντας να διαφύγουν!!! Κι αυτό γιατί το αυτοκίνητο είχε δηλωθεί από τον πατέρα της ως κλεμμένο καθώς ο ίδιος δεν γνώριζε ότι το είχε ¨δανειστεί¨ κρυφά το παιδί του.   

Σύμφωνα με την αστυνομία, εντοπίστηκε χθες το βράδυ στην περιοχή της Καλαμαριάς, αυτοκίνητο που είχε δηλωθεί ως κλεμμένο αλλά, παρά τις εντολές των αστυνομικών, ο οδηγός αρνήθηκε να συμμορφωθεί και επιτάχυνε. Η αστυνομία ακινητοποίησε τελικά το αυτοκίνητο στη Θέρμη, όπου όμως προκλήθηκαν φθορές σε ένα περιπολικό και μια μοτοσυκλέτα της αστυνομίας και τραυματίστηκε ελαφρά μια αστυνομικός.

   Όπως προέκυψε, τα κλειδιά του αυτοκινήτου είχε πάρει η 13χρονη από τους γονείς της και τα έδωσε σε έναν από τους δύο 15χρονους φίλους της, με τους οποίους αποφάσισε να πάνε παρέα βόλτα.

   Οι ανήλικοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμαριάς.

 

Σχετικά Άρθρα

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img