23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΡεπορτάζΣτο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης ο πολυχώρος άθλησης και αναψυχής στην Πλάκα Κερατέας.

Στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης ο πολυχώρος άθλησης και αναψυχής στην Πλάκα Κερατέας.

Ημερομηνία:

Αμέσως μετά τον 15αύγουστο αναμένεται να παραδοθεί στους κατοίκους του οικισμού της Πλάκας στην Κερατέα, το νέο αθλητικό κέντρο – πολυχώρος αναψυχής που κατασκευάζεται με εντατικούς ρυθμούς στον προαύλιο χώρο του παλαιού Δημοτικού Σχολείου της περιοχής.

Ήδη έχουν ολοκληρωθεί σχεδόν στο σύνολό τους οι εργασίες για την αλλαγή και επέκταση της περίφραξης του χώρου, τοποθετήθηκαν οι μπασκέτες και τα τέρματα του μίνι ποδοσφαιρικού γηπέδου ενώ ολοκληρώθηκε και η πρώτη επικάλυψη του δαπέδου των δύο γηπέδων.

Τις επόμενες μέρες θα στρωθεί η τελική επιφάνεια των δύο αθλητικών χώρων οι οποίοι θα διαθέτουν διαφορετικό χρωματισμό ενώ παράλληλα θα ολοκληρωθεί και η διαμόρφωση του χώρου περιμετρικά με παγκάκια και τραπέζια για την αναψυχή των κατοίκων. Το έργο κατασκευής και χρηματοδότησης έχει αναλάβει και υλοποιεί η ΔΑΝΕΤΑΛ του Δήμου Λαυρεωτικής.

Σχετικά Άρθρα

Εκλογικός πυρετός στο Κορωπί – Κίνηση ματ με σύμπραξη των συνδυασμών «Νέο Ξεκίνημα» με το «Κορωπί στο Επίκεντρο»

https://www.youtube.com/watch?v=bEdTXwfsF-c Ανακοίνωση Σύμπραξης Η τρέχουσα περίοδος ως απόρροια της υποχρηματοδότησης, της...

ΛΑΥΡΙΟ: Μια μικρή όαση αναψυχής δημιούργησε η ΔΑΝΕΤΑΛ για τους πολίτες. Αναπλάστηκε πλήρως το πάρκο Νεάπολης – Αγίου Ανδρέα

https://www.youtube.com/watch?v=6lZaEmmwabw Κάποιες τελευταίες πινελιές χρειάζονται πλέον για να παραδοθεί πλήρως...

Τελευταία Άρθρα

spot_img