22.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΌλες οι ΚατηγορίεςΝέαΣτο Σούνιο απόψε το καλύτερο Αυγουστιάτικο φεγγάρι!!! 

Στο Σούνιο απόψε το καλύτερο Αυγουστιάτικο φεγγάρι!!! 

Ημερομηνία:

Την πιο ρομαντική βραδιά του καλοκαιριού σας υπόσχεται απόψε το Φεστιβάλ «Θορίκια» του Δήμου Λαυρεωτικής, με μια αξέχαστη εμπειρία  στο ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο για να απολαύσουμε όλοι μαζί την υπέροχη Αυγουστιάτικη πανσέληνο, με μουσικό χαλί τις εξαιρετικές δημιουργίες του Νίκου Πορτοκάλογλου.  Τον γνωστό τραγουδοποιό συνοδεύουν η Βίκυ Καρατζόγλου και ο Βύρων Τσουράπης.

Η συναυλία αρχίζει στις 21:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του κοινού ο Δήμος Λαυρεωτικής θα διαθέσει πούλμαν για τη μεταφορά των πολιτών από το Λαύριο στο Σούνιο, ώστε να παρακολουθήσουν τη συναυλία και να απολαύσουν την πανσέληνο. Το απόγευμα έχουν προγραμματιστεί 3 δρομολόγια με πούλμαν από την Κεντρική Πλατεία Λαυρίου (ΚΕΠ), με κατεύθυνση προς το Σούνιο στις 19:00, στις 20:00 και στις 20:45. Η επιστροφή προς το Λαύριο θα πραγματοποιηθεί στις 23:30 και στις 00:30.

Παράλληλα, το ΚΤΕΛ Αττικής θα διαθέσει επιπλέον δρομολόγια από την Αθήνα (Πεδίον του Άρεως) για το Σούνιο, με το τελευταίο δρομολόγιο να αναχωρεί με την ολοκλήρωση της Συναυλίας, από το Σούνιο προς την Αθήνα.

Σχετικά Άρθρα

Δωρεάν προγράμματα πρόληψης της υγείας στο Δήμο Κρωπίας

Έλεγχος Ακουστικής Ικανότητας, Δημοτικό Ιατρείο Κορωπίου Παρασκευή 12 Απριλίου...

«Γλέντι έχει η Κερατιά σαν τα χρόνια τα παλιά» Αυτή την Κυριακή στην κεντρική πλατεία Κερατέας

Ο Δήμος Λαυρεωτικής διοργανώνει παραδοσιακό Αποκριάτικο γλέντι με γκόγκλιες (χειροποίητα ζυμαρικά),...

Τελευταία Άρθρα

spot_img