23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΌλες οι ΚατηγορίεςΝέαΑίνιγμα ο εντοπισμός και δεύτερης σορού στα Κουφονήσια

Αίνιγμα ο εντοπισμός και δεύτερης σορού στα Κουφονήσια

Ημερομηνία:

Δύο τελικά είναι οι σοροί που εντοπίστηκαν σε σακούλα στην παραλία Φυκιό, στο Κάτω Κουφονήσι. Η πρώτη είναι σε προχωρημένη σήψη απροσδιόριστης ηλικίας και φύλου και ανήκει πιθανότατα σε ενήλικα ενώ η δεύτερη δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν ανήκει σε άνθρωπο ή σε κάποιο ζώο.

Οι σοροί αναμένεται να μεταφερθούν στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πειραιά.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα του Σαββάτου όταν τουρίστας ενημέρωσε τις Αρχές και αμέσως στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του Λιμενικού, από το Λιμεναρχείο της Νάξου.  Η σακούλα που εντόπισε οδηγήθηκε στο κέντρο υγείας της Νάξου, όπου διενεργούνται οι απαραίτητες διαδικασίες.

 

Η ανακοίνωση του Λιμενικού 

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα από ιδιώτη, η Λιμενική Αρχή Νάξου για την ύπαρξη δύο σορών σε προχωρημένη σήψη, να επιπλέουν στη θάλασσα, στη θαλάσσια περιοχή παραλίας Φυκιό Κάτω Κουφονησίου.

Στο σημείο έσπευσε ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, όπου με τη συνδρομή τοπικών λαντζών μετέφεραν τις σορούς στην ακτή και στη συνέχεια παρελήφθησαν και μεταφέρθηκαν από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής στο Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Νάξου. Από τα ευρήματα διαπιστώθηκε ότι η μία σορός ανήκει σε ενήλικα άνθρωπό ενώ η δεύτερη μικρότερη σε μέγεθος, παραμένει αδιευκρίνιστου είδους.

Από το Λιμεναρχείο Νάξου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Νεκροτομείο Πειραιά.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Δωρεάν προγράμματα πρόληψης της υγείας στο Δήμο Κρωπίας

Έλεγχος Ακουστικής Ικανότητας, Δημοτικό Ιατρείο Κορωπίου Παρασκευή 12 Απριλίου...

«Γλέντι έχει η Κερατιά σαν τα χρόνια τα παλιά» Αυτή την Κυριακή στην κεντρική πλατεία Κερατέας

Ο Δήμος Λαυρεωτικής διοργανώνει παραδοσιακό Αποκριάτικο γλέντι με γκόγκλιες (χειροποίητα ζυμαρικά),...

Τελευταία Άρθρα

spot_img