17.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΌλες οι ΚατηγορίεςΝέα¨Ένας έρωτας μετά…¨  Το εξαιρετικό μυθιστόρημα της Έφης Χαλκέα

¨Ένας έρωτας μετά…¨  Το εξαιρετικό μυθιστόρημα της Έφης Χαλκέα

Ημερομηνία:

¨Μπορεί η αγάπη να ξεπεράσει τα πάντα από μόνη της, ή δε φτάνει μόνο αυτό;¨ 

Ένα εξαιρετικό ερωτικό μυθιστόρημα που σε καθηλώνει με τη ηρωίδα  να ακροβατεί από τον βαθύ πόνο της απώλειας, στον παράφορο κρυφό έρωτα μιας καινούργιας αναπάντεχης γνωριμίας. Από τα ¨πρέπει¨ του  ασφυκτικού κοινωνικού περίγυρου στα ¨θέλω¨ της φλογερής ψυχής της.  

Η συγγραφέας του μυθιστορήματος Έφη Χαλκέα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά δηλώνει νησιώτισσα μιας και η καταγωγή της είναι από τη Σίκινο. Έχει σπουδάσει αρχιτεκτονικό σχέδιο και διακόσμηση. Λατρεύει το θέατρο και συμμετέχει ενεργά στo Β’ Θεατρικό Εργαστήρι του δήμου Βριλησσίων. Το βιβλίο της ¨Ένας έρωτας μετά…¨ είναι το πρώτο της μυθιστόρημα.

Η συγγραφέας Έφη Χαλκέα

Λίγα λόγια για το βιβλίο: «Η Μπρούνα μια όμορφη γυναίκα βιώνει την πρόσφατη απώλεια του άνδρα της. Και τότε αναπάντεχα μπαίνει στη ζωή της ο Κλοντ, ζητώντας την να του βγάλει ένα εισιτήριο… Γεμάτη πάθος για τη ζωή, έτοιμοι να γευτεί όλους τους χυμούς και τις ηδονές της.  Ένα καινούργιος έρωτας, παράφορος και κρυφός. Αποφασίζει τελικά να τον ακολουθήσει, παρά τις δυσκολίες και αντίξοες συνθήκες που της επιβλήθηκαν. Αποφάσισαν να είναι μαζί και όσο κρατήσει. Θα τα καταφέρουν άραγε; Μπορεί η αγάπη να ξεπεράσει τα πάντα από μόνη της, ή δε φτάνει μόνο αυτό;»

Η συγγραφές Έφη Χαλκέα με την γνωστή ηθοποιό και θεατρική σκηνοθέτη Έφη Πίκουλα.
Η Έφη Χαλκέα με τους πολυτάλαντους συναδέλφους της ηθοποιούς της εξαιρετικής θεατρικής ομάδας του Β’ Θεατρικού Εργαστηρίου του δήμου Βριλησσίων.

Σχετικά Άρθρα

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img