17.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήTop StoryΣΟΚ: υπόθεση ομαδικού βιασμού 16χρονης από την παρέα 19χρονου ερευνά η Ασφάλεια...

ΣΟΚ: υπόθεση ομαδικού βιασμού 16χρονης από την παρέα 19χρονου ερευνά η Ασφάλεια Αττικής.

Ημερομηνία:

Μια από τις πιο ανατριχιαστικής υποθέσεις βιασμού με θύμα μια 16χρονη μαθήτρια ερευνά τις τελευταίες μέρες το τμήμα ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης κοπέλας, ο βιασμός έγινε το Σάββατο 20 Αυγούστου. Η 16χρονη πήγε εκείνο το βράδυ σε μια συμμαθήτριά της για να κάνουν ¨σλιπ όβερ¨, να κοιμηθούνε δηλαδή παρέα μαζί το βράδυ, όπως κάνουν χιλιάδες παιδιά. Μάλιστα την μετέφερε εκεί με το αυτοκίνητό της η μητέρα της.

Από το σπίτι της φίλης της όμως αργά εκείνο το ίδιο βράδυ του Σαββάτου, πέρασε έναν 19χρονος να τις πάρει με το αυτοκίνητό του για να πάνε σε ένα πάρτι, που όπως τις είπε τηλεφωνικά έκανε στο σπίτι του. 

 

Όταν τα δύο κορίτσια έφτασαν  στο σπίτι του νεαρού ήταν ήδη εκεί άλλα 4 με 5 νεαρά άτομα, όλα αγόρια, η παρέα του 19χρονου.

Κάπου εδώ αρχίζει και ο εφιάλτης του παιδιού.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 16χρονης, ήπιε δύο ποτά και ξαφνικά όπως λέει έχασε τις αισθήσεις της, δεν θυμάται τίποτε από κει και πέρα.  

Θυμάται μόνο ότι κάποια στιγμή ξύπνησε για ελάχιστα δευτερόλεπτα αργά τη νύχτα από δυνατούς πόνους και είδε έντρομη τον 19χρονο να βρίσκεται από πάνω της. Ήταν ξαπλωμένοι και οι δύο στον καναπέ του σαλονιού.

Το κορίτσι έχασε και πάλι τις αισθήσεις του πριν προλάβει να συνειδητοποιήσει το τι ακριβώς συνέβαινε ώσπου το πρωί ξύπνησε από αφόρητους πόνους στην κοιλιά. Ήταν μόνη της στο σπίτι. Δίπλα της είδε πεταμένα τέσσερα προφυλακτικά. Τρομοκρατημένη ντύθηκε και επέστρεψε με τα πόδια στο σπίτι της. 

Κλειδώθηκε στο δωμάτιό της και κλείστηκε στον εαυτό της για μια ολόκληρη εβδομάδα. Δεν μιλούσε στη μητέρα της, έτρωγε ελάχιστα και ήταν συνέχει σκυθρωπή.  

Όμως κάποια στιγμή το επόμενο Σαββατοκύριακο από την μέρα του βιασμού το βράδυ της Κυριακής 28 Αυγούστου, βρήκε τη δύναμη και αποκάλυψε στην οικογένειά της τον εφιάλτη που έζησε. Το είπε στη  μητέρα της.

Ο πατέρας της πήγε αμέσως στην αστυνομία και έκανε την πρώτη καταγγελία για βιασμό.  Ακολούθησε η επίσημα καταγγελία από τη μητέρα της την Τρίτη 30 Αυγούστου στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής (ΓΑΔΑ). Από εκεί το κορίτσι μεταφέρθηκε και εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή.

Ο ιατροδικαστής, αν και είχαν περάσει αρκετές μέρες από το βιασμό, σχεδόν 10 μέρες μετά, διαπίστωσε εσωτερικά τραύματα και έντονα σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλες οι ενέργειες των αστυνομικών έγιναν παρουσία παιδοψυχολόγου.

Το πλέον ανατριχιαστικό στην απίστευτη αυτή υπόθεση είναι ότι αστυνομικοί υποπτεύονται να πρόκειται ακόμη και για ομαδικό βιασμό από την παρέα του 19χρονου.

Μέσα στις επόμενες μέρες η 16χρονη κοπέλα αναμένεται να δώσει συμπληρωματική κατάθεση και η υπόθεση σύμφωνα με πληροφορίες θα διαβιβαστεί στις δικαστικές Αρχές για την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Στο Κορωπί ο Υπ. Επικρατείας Μάκης Βορίδης, για υποστελέχωση – έλλειψη πόρων – μόλυνση αεροδρομίου – εγκληματικότητα – αποψιλώσεις

https://www.youtube.com/watch?v=UJfLwO5BNIA Ενημερωτική συνάντηση με τον Δήμαρχο Κρωπίας Δημήτριο Κιούση και...

Εντυπωσιακή συμμετοχή αθλητών και Συλλόγων στη ¨Γιορτή Αθλητισμού¨ στο Κορωπί

https://www.youtube.com/watch?v=2GA7L79XQ3s Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή αθλητών στην μεγάλη γιορτή που...

Άλογα Υμηττού: Δρομολογείται λύση από Δ. Κρωπίας – Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και “Help Horses Ymittos”

Καθοριστικό βήμα για την δρομολόγηση ουσιαστικής όσο και οριστικής...

Τελευταία Άρθρα

spot_img