24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝέαΑττική – ΠεριφέρειαΚίνηση ΜΑΤ στο Σαρωνικό! Ο στυλοβάτης της Πολιτικής Προστασίας Μπάμπης Γαλάνης σε...

Κίνηση ΜΑΤ στο Σαρωνικό! Ο στυλοβάτης της Πολιτικής Προστασίας Μπάμπης Γαλάνης σε κοινή πορεία πλέον με τον Δημήτρη Παπαχρήστου.  

Ημερομηνία:

Και μόνο ως φήμη τις τελευταίες μέρες ότι υπήρχε προοπτική στενής συνεργασίας του καταξιωμένου και ιδιαίτερα πετυχημένου και βραβευμένου  αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Μπάμπη Γαλάνη, με τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Παπαχρήστου, ήταν κάτι που τάραξε για τα καλά τα νερά στo δήμο Σαρωνικού.

Σήμερα όμως η φήμη πήρε σάρκα και οστά και οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια και την δέσμευση για κοινή πορεία στο δρόμο για τις δημοτικές εκλογές.

Μια συνεργασία που δίνει νέα δυναμική στην ομάδα του Δημήτρη Παπαχρήστου και πολύ εύστοχα χαρακτηρίστηκε ως κίνηση ΜΑΤ για τις όποιες  εξελίξεις υπάρξουν από δω και πέρα.

Κατά κοινή ομολογία ο Μπάμπης Γαλάνης είναι πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στους πολίτες του Σαρωνικού και αυτό είναι ένα επιπλέον αβαντάζ στο σχήμα που δημιουργείται.  

Η νέα ηχηρή συνεργασία ανακοινώθηκε από τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Παπαχρήστου με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  

 

Σχετικά Άρθρα

Δωρεάν προγράμματα πρόληψης της υγείας στο Δήμο Κρωπίας

Έλεγχος Ακουστικής Ικανότητας, Δημοτικό Ιατρείο Κορωπίου Παρασκευή 12 Απριλίου...

«Γλέντι έχει η Κερατιά σαν τα χρόνια τα παλιά» Αυτή την Κυριακή στην κεντρική πλατεία Κερατέας

Ο Δήμος Λαυρεωτικής διοργανώνει παραδοσιακό Αποκριάτικο γλέντι με γκόγκλιες (χειροποίητα ζυμαρικά),...

Τελευταία Άρθρα

spot_img