17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήTop Story“Στο τέλος τα ΜΑΤ θα φυλάνε την πανεπιστημιακή αστυνομία!¨ Η ¨προφητική¨ δήλωση...

“Στο τέλος τα ΜΑΤ θα φυλάνε την πανεπιστημιακή αστυνομία!¨ Η ¨προφητική¨ δήλωση του προέδρου των Αστ. Αθηνών Πάκου στο APn από τον περασμένο Μάιο!

Ημερομηνία:

Με λάθος τρόπο δημιουργείται η Πανεπιστημιακή Αστυνομία, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Δημοσθένη Πάκο. Μια προφητική δήλωση που έγινε στην κάμερα του atticapressnews.gr τον περασμένο Μάιο, αλλά εξακολουθεί να είναι επίκαιρη όσο ποτέ, λόγω της έντασης που ήδη υπάρχει στα πανεπιστήμια. «Αυτό που πάνε να δημιουργήσουν είναι στο ¨πόδι¨ και ίσως δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα από αυτά που θα κληθεί αν επιλύσει. Δηλαδή σε κέντρα βίας και ανομίας πέντε άοπλοι αστυνομικοί θα μπορέσουν να λύσουν το πρόβλημα; Θα είναι αυτοί οι πέντε μέσα στην ΑΣΟΕ και θα είναι απ’ έξω τριάντα διμοιρίες ΜΑΤ να τους φυλάνε!» Όπως είπε στην κάμερα του Attica Press News, είναι υπέρ της ασφάλειας στα πανεπιστήμια, αλλά το προσωπικό φύλαξης έπρεπε να προσληφθεί από το υπουργείο Παιδείας, ενώ παράλληλα θα έπρεπε να υπάρξουν μεγαλύτερα νομοθετικά εργαλεία στο κράτος για την πάταξη της ανομίας. Ο Δημοσθένης Πάκος επεσήμανε ακόμη ότι οι πρυτανικές αρχές θα πρέπει επιτέλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να λάβουν όλα εκείνα τα μέτρα που επιβάλουν οι περιστάσεις για την ασφάλεια φοιτητών και πανεπιστημιακών ιδρυμάτων.

Σχετικά Άρθρα

Στο Κορωπί ο Υπ. Επικρατείας Μάκης Βορίδης, για υποστελέχωση – έλλειψη πόρων – μόλυνση αεροδρομίου – εγκληματικότητα – αποψιλώσεις

https://www.youtube.com/watch?v=UJfLwO5BNIA Ενημερωτική συνάντηση με τον Δήμαρχο Κρωπίας Δημήτριο Κιούση και...

Εντυπωσιακή συμμετοχή αθλητών και Συλλόγων στη ¨Γιορτή Αθλητισμού¨ στο Κορωπί

https://www.youtube.com/watch?v=2GA7L79XQ3s Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή αθλητών στην μεγάλη γιορτή που...

Άλογα Υμηττού: Δρομολογείται λύση από Δ. Κρωπίας – Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και “Help Horses Ymittos”

Καθοριστικό βήμα για την δρομολόγηση ουσιαστικής όσο και οριστικής...

Τελευταία Άρθρα

spot_img