20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήTop StoryΕύσημα Θεοδωρικάκου στην ομάδα ΔΙΑΣ που συνέλαβε τον επικίνδυνο διαρρήκτη στην Ομόνοια....

Εύσημα Θεοδωρικάκου στην ομάδα ΔΙΑΣ που συνέλαβε τον επικίνδυνο διαρρήκτη στην Ομόνοια. Όλο το βίντεο – ντοκουμέντο

Ημερομηνία:

Του Βάιου Σύρρου

Στην δημόσια επιβράβευση των τεσσάρων αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ που με εξαιρετικό ρίσκο κυνήγησαν από στέγη σε στέγη και κατάφεραν να συλλάβουν τον επικίνδυνο κακοποιό στην Ομόνοια, προχώρησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Ο Τάκης Θεοδωρικάκος τους συνάντησε στο γραφείο του και τους συνεχάρη εγκάρδια, και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, κόντρα σε κάποιες ελάχιστες φωνές που ήθελαν ακόμη και την διενέργεια ΕΔΕ σε βάρος των αστυνομικών για το οπτικό υλικό!

 Αυτό το βίντεο – ντοκουμέντο αποτελεί ωστόσο μια ακόμη χαρακτηριστική απόδειξη της αυτοθυσίας που επιδεικνύει το σύνολο των αστυνομικών της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι ρισκάρουν καθημερινά ακόμη και τη ζωή τους για να βρεθούν δίπλα στον πολίτη και να τους προσφέρουν ουσιαστική ασφάλεια.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη:

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, συναντήθηκε σήμερα με τέσσερα μέλη της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και τον επικεφαλής τους. Οι 4 αστυνομικοί, 3 άνδρες και μία γυναίκα, συμμετείχαν την περασμένη Δευτέρα σε επιχείρηση σύλληψης επικίνδυνου διαρρήκτη στην περιοχή της Ομονοίας.

Ο Υπουργός τους ευχαρίστησε για τον επαγγελματισμό που επέδειξαν στο συγκεκριμένο περιστατικό, χαρακτηρίζοντάς τους ήρωες της καθημερινότητας που αγωνίζονται για την ασφάλεια των πολιτών και την προστασία των περιουσιών τους.

Σχετικά Άρθρα

Στο Κορωπί ο Υπ. Επικρατείας Μάκης Βορίδης, για υποστελέχωση – έλλειψη πόρων – μόλυνση αεροδρομίου – εγκληματικότητα – αποψιλώσεις

https://www.youtube.com/watch?v=UJfLwO5BNIA Ενημερωτική συνάντηση με τον Δήμαρχο Κρωπίας Δημήτριο Κιούση και...

Εντυπωσιακή συμμετοχή αθλητών και Συλλόγων στη ¨Γιορτή Αθλητισμού¨ στο Κορωπί

https://www.youtube.com/watch?v=2GA7L79XQ3s Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή αθλητών στην μεγάλη γιορτή που...

Άλογα Υμηττού: Δρομολογείται λύση από Δ. Κρωπίας – Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και “Help Horses Ymittos”

Καθοριστικό βήμα για την δρομολόγηση ουσιαστικής όσο και οριστικής...

Τελευταία Άρθρα

spot_img