18.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΌλες οι ΚατηγορίεςΝέαΣοκ – Καμένος στο δάσος του Κουβαρά βρέθηκε ο 25χρονος Θανάσης που...

Σοκ – Καμένος στο δάσος του Κουβαρά βρέθηκε ο 25χρονος Θανάσης που αγνοούνταν από το πρωί της περασμένης Κυριακής.  

Ημερομηνία:

Με τον πιο τραγικό τρόπο τελείωσε το θρίλερ με την εξαφάνιση του 25χρονου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το πρωί της περασμένης Κυριακής από το σπίτι του στον Άλιμο. Ο άτυχος Θανάσης είχε φύγει με το αυτοκίνητό του και οι στενοί συγγενείς του που αγωνιούσαν για την ζωή του, δήλωσαν την εξαφάνιση του στην αστυνομία και έκαναν έκκληση στο Χαμόγελο του Παιδιού να εκδοθεί  Missing ALERT όπως και έγινε.

Χθες το απόγευμα οι ομάδες αναζήτησης τον εντόπισαν νεκρό σε μια ερημική τοποθεσία μεταξύ του Δάσους στον Κουραβά και της Κακής Θάλασσας  στην Κερατέα.  Ηταν καμένος, απανθρακωμένος από τη μέση και κάτω, πεσμένος σε ένα ξέφωτο. 

Όλα ξεκίνησαν όταν οι ομάδες αναζήτησης από στελέχη της Πολιτικής Προστασίας του Σαρωνικού και του Μαρκοπούλου, μαζί με πυροσβέστες και αστυνομικούς εντόπισαν το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου στην ευρύτερη περιοχή κοντά σε ένα μοναστήρι στο δάσος του Κουβαρά.  

Κάποια στιγμή εντόπισαν το αυτοκίνητό του, ένα λευκό C3 το οποίο ήταν κλειδωμένο σε έναν χωματόδρομο κοντά στην κορυφογραμμή προς την Κακή Θάλασσα.  

Αμέσως άρχισαν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή και τελικά τον εντόπισαν λίγο μετά τις 5 χθες το απόγευμα νεκρό, σε μια απόσταση περίπου 200 μέτρων από το αυτοκίνητο. Επί τόπου πήγαν αστυνομικοί της Ασφάλειας αλλά και ιατροδικαστής.

Αργά το βράδυ ο άτυχος νεαρός αναγνωρίστηκε και ταυτοποιήθηκε ότι ήταν ο 25χρονος που αναζητούνταν. Λίγο αργότερα ακολούθησε ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού για την τραγική αυτή εξέλιξη.

Σχετικά Άρθρα

Στο Δήμο Κρωπίας ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα έγινε το μεσημέρι της Τρίτης...

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img