21.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΌλες οι ΚατηγορίεςΝέαΤέταρτη σύλληψη για τον βιασμό της 12χρονης. 36χρονος ο νέος κατηγορούμενος, αναμένονται...

Τέταρτη σύλληψη για τον βιασμό της 12χρονης. 36χρονος ο νέος κατηγορούμενος, αναμένονται και νέα εντάλματα

Ημερομηνία:

Σύμφωνα με την αστυνομία ο άνδρας ήρθε σε επαφή με την 12χρονη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και στη συνέχεια αφού έκλεισε ραντεβού μαζί της την κακοποίησε σεξουαλικά.

Ο συγκεκριμένος άνδρας είναι ο τέταρτος που συλλαμβάνεται με την κατηγορία του βιασμού της ανήλικης, καθώς τις προηγούμενες ημέρες οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε άλλους τρεις.  Το πρωί της Κυριακής (16.10.2022) μετά τις 10 το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο 33χρονος ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ 12χρονης ΣΤΑ ΣΕΠΟΛΙΑ. Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022 (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI)

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να εκδοθούν άλλα δύο με τρία εντάλματα σύλληψης για άτομα που έχουν αναγνωριστεί από την 12χρονη. Οι αστυνομικοί συλλέγουν τις τελευταίες πληροφορίες για την υπόθεση και είναι θέμα χρόνου να περάσουν και άλλοι την πόρτα των δικαστηρίων της οδού Ευελπίδων.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Συνελήφθη με ένταλμα 36χρονος ημεδαπός που κατηγορείται ότι προέβη σε γενετήσια πράξη με ανήλικη παθούσα

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες της 15-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.

Ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα». 

Σχετικά Άρθρα

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img