19.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΌλες οι ΚατηγορίεςΝέα¨Ληστεία του ενός εκατομμυρίου!!!¨ έγινε το πρωί στη Βάρκιζα. Οικογένεια εύπορων Ουκρανών...

¨Ληστεία του ενός εκατομμυρίου!!!¨ έγινε το πρωί στη Βάρκιζα. Οικογένεια εύπορων Ουκρανών τα θύματα. Οι δράστες άρπαξαν κοσμήματα και μετρητά  

Ημερομηνία:

Ένα θησαυρό σε κοσμήματα και μετρητά που ήταν κρυμμένος σε μια μεζονέτα στην περιοχή της Βάρκιζας κατάφεραν να αρπάξουν το πρωί της Τετάρτης άγνωστοι δράστες. Μια διάρρηξη που προβληματίζει ιδιαίτερα την αστυνομία, καθώς όπως όλα δείχνουν, οι κακοποιοί που χτύπησαν ¨φλέβα χρυσού¨ φαίνεται ότι είχαν πολύ καλή πληροφόρηση για το τι θα έβρισκαν μέσα και που θα το έβρισκαν.Στη μεζονέτα ζει μια ιδιαίτερα εύπορη οικογένεια από την Ουκρανία.

Οι γονείς σήμερα έλειπαν ταξίδι στο εξωτερικό αφήνοντας πίσω την 26χρονη κόρη τους. Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας η οποία σε κατάσταση σοκ ενημέρωση την αστυνομία, άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στην κατοικία γύρω στις 09:30 το πρωί.

Αρχικά εντόπισαν και παραβίασαν δύο χρηματοκιβώτια τα οποία περιείχαν χρυσαφικά και κοσμήματα αξίας 500.000 ευρώ καθώς και 60.000 δολάρια σε μετρητά. Στη συνέχεια άρπαξαν από μια βαλίτσα άλλη μια μεγάλη σειρά κοσμημάτων που σε αξία ξεπερνούν το μισό εκατομμύριο ευρώ, πήραν και άλλα 25.000 δολάρια και εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια των Ουκρανών φαίνεται ότι αμέσως μετά τη Ρωσική εισβολή έβγαλαν στο εξωτερικό ότι πολύτιμο μπορούσαν να μεταφέρουν σε βαλίτσες και βρήκαν καταφύγιο στην Αθήνα. Η αστυνομία εξετάζει με ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή όλα τα στοιχεία σε μια προσπάθεια να εντοπίσει την ταυτότητα των δραστών.

Σχετικά Άρθρα

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img