15 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΌλες οι ΚατηγορίεςΝέαΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Συμμορία ανηλίκων έκανε γυαλιά - καρφιά το 1ο Γυμνάσιο Μελισσίων. Τρεις...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Συμμορία ανηλίκων έκανε γυαλιά – καρφιά το 1ο Γυμνάσιο Μελισσίων. Τρεις συλλήψεις 13χρονων μαθητών από την αστυνομία

Ημερομηνία:

Σοκ προκαλεί η παραβατική δράση συμμορίας ανηλίκων που έχει ως ορμητήριο το 1ο Γυμνάσιο Μελισσίων. Σύμφωνα με καταγγελίες μελών της σχολικής κοινότητας, πρόκειται για έναν σκληρό πυρήνα 8 – 10 ανήλικων μαθητών, 13 και 14χρόνων, οι οποίοι εξελίσσονται σε πραγματική μάστιγα με θύματα συμμαθητές τους, εκπαιδευτικούς αλλά και του πολύτιμου εξοπλισμού του σχολείου. Μια συμμορία που ασκεί συνεχώς εκφοβισμό σε άλλους συμμαθητές τους, προκαλεί με χυδαίες λεκτικές επιθέσεις ακόμη και σε καθηγητές και επιδίδεται σε βανδαλισμούς χιλιάδων ευρώ.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν χθες το πρωί όταν αυτή η σχολική συμμορία  άρχισα να πετάει καπνογόνα την στιγμή που τα παιδιά ανέβαιναν τη σκάλα για τις αίθουσες. Κάποια καπνογόνα τα έριξαν μάλιστα και μέσα στις τάξεις. Όπως ήταν επόμενο προκλήθηκε πανικός με τα παιδιά να προσπαθούν τρέχοντας να βρουν καθαρό αέρα για να αναπνεύσουν και ήταν ευτύχημα που δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί. Οι καθηγητές και η διευθύντρια προσπάθησαν να βοηθήσουν τα παιδιά αλλά όταν τόλμησαν ως εκπαιδευτικοί να κάνουν συστάσεις στους 13χρονους ταραξίες, αυτοί σύμφωνα με μαρτυρίες, εξαγριώθηκαν και άρχισαν να σπάνε ότι εύρισκαν μπροστά τους. Καρέκλες, θρανία, εκπαιδευτικό εξοπλισμό ενώ κατέστρεψαν ολοκληρωτικά ακόμη και πόρτες από τις αίθουσες διδασκαλίας. Οι καθηγητές μπροστά σ΄ αυτή την βαρβαρότητα και τους απίστευτους βανδαλισμούς  ενημέρωσαν την αστυνομία.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Πεντέλης συνελήφθησαν 3 νεαροί μαθητές της δευτέρας και Τρίτης Γυμνασίου που φέρονται να είναι και οι υποκινητές των βανδαλισμών. Ο ένας από αυτούς μάλιστα, παριστάνοντας τον επαναστάτη, έβγαζε και φωτογραφίες πίσω από τα κάγκελα των κρατητηρίων τις οποίες ανέβαζε στο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Το απίστευτο είναι ότι, όπως μας είπαν πρόσωπα που γνωρίζουν την κατάσταση, κάποιοι από τους γονείς των παιδιών που συνελήφθησαν έφτασαν στο σημείο να κατηγορήσουν τους καθηγητές για αυστηρότητα,(!!!) αντί να δουν και να διορθώσουν τα δικά τους λάθη.

Η σχολική κοινότητα στα Μελίσσια είναι ανάστατη και τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη κινητικότητα από γονείς και εκπαιδευτικούς, ώστε να δοθεί οριστική λύση στη δράση της μαθητικής συμμορίας που δυστυχώς κλιμακώνεται μέρα με τη μέρα.

 

Σχετικά Άρθρα

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img