13.1 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήTop StoryΓονείς διακινούν στα κινητά τους φωτογραφία κατηγορούμενου για βιασμό ανηλίκου, γιατί κυκλοφορεί...

Γονείς διακινούν στα κινητά τους φωτογραφία κατηγορούμενου για βιασμό ανηλίκου, γιατί κυκλοφορεί ελεύθερος παρά τις αλλεπάλληλες συλλήψεις!

Ημερομηνία:

Τον τρόμο έχει σκορπίσει σε περιοχή της Αθήνας ένας κατηγορούμενος για βιασμό ανηλίκου, ο οποίος παρά τις αλλεπάλληλες συλλήψεις από την αστυνομία, εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος.  Οι κάτοικοι μάλιστα, στο σύνολό τους γονείς με ανήλικα παιδιά έχουν πλέον τη φωτογραφία του στα κινητά τους και τη διακινούν συνεχώς προκειμένου όπως λένε να προστατεύσουν τις οικογένειες τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2021, όταν ο συγκεκριμένος άνδρας ηλικίας 45 ετών κατάφερε να παρασύρει ένα παιδί 15 ετών στο σπίτι του, όπου και το βίασε. Ο φερόμενος δράστης ασκώντας ψυχολογική βία κατάφερε να αποκτήσει και γυμνές φωτογραφίες του παιδιού και αμέσως μετά άρχισε να το εκβιάζει και να το απειλεί.

Ο άνδρας φέρεται να βίασε το παιδί άλλες 2 με 3 φορές. Το παιδί μετά από έναν χρόνο κατάφερε να βρει τη δύναμη να ξεπεράσει τον εφιάλτη και να ενημερώσει τους γονείς του.

Το χρονικό της φρίκης

Κάπου εδώ αρχίζει ένας απίστευτος παραλογισμός που έχει προκαλέσει οργή και αγανάκτηση σε εκατοντάδες γονείς.

  • Στις 11 Σεπτεμβρίου 2022, γίνεται η πρώτη καταγγελία και μήνυση για βιασμό. Το παιδί πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μαζί με τους γονείς του να καταγγείλει τη φρίκη που βίωσε. Αμέσως ξεκινά η αστυνομική έρευνα όμως 15 μέρες μετά στις 26 Σεπτεμβρίου 2022 γίνεται και  δεύτερη καταγγελία γιατί ο κατηγορούμενος παρακολουθούσε και εκφόβιζε το παιδί, όπου αυτό κι αν πήγαινε.  

Οι αστυνομικοί τον εντοπίζουν αμέσως και του περνάνε χειροπέδες. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του εντοπίζονται ναρκωτικά ενώ σε μια πρώτη ματιά στο κινητό του οι αστυνομικοί βρίσκουν φωτογραφίες με ανήλικα αγόρια, γυμνά από τη μέση και πάνω να καπνίζουν χασίς. Μάλιστα ο 15χρονος αναγνωρίζει στις φωτογραφίες υπαρκτά πρόσωπα της περιοχής, παιδιά 12 ετών που πήγαιναν μαζί του σχολείο!

Ο κατηγορούμενος για βιασμό οδηγείται στον εισαγγελέα και οι κατηγορίες σε βάρος του είναι βαριές.

  • Βιασμός ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, παράνομη βία κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκου, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, απειλή κατ’ εξακολούθηση και κατοχή ναρκωτικών.

Όμως ο κατηγορούμενος  αφήνεται ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ένας από τους όρους είναι να μην παρενοχλεί το παιδί. Εκείνος όμως κάνει ακριβώς το αντίθετο. Αρχίζει να στέλνει απειλητικά μηνύματα στον 15χρονο, να τον παρακολουθεί και να τον εκβιάζει, προκειμένου να μην συνεχιστεί η υπόθεση δικαστικά.

  • Στις 14 Οκτώβρη γίνεται νέα μήνυση αυτή τη φορά για εκφοβισμό και οι αστυνομικοί τον συλλαμβάνουν για δεύτερη φορά. Μάλιστα οι Αρχές τον έπιασαν την ώρα που κυκλοφορούσε με το αυτοκίνητό του, και στην θέση του συνοδηγού είχε μέσα έναν ανήλικο. Στη συνέχεια ενημερώθηκαν και οι γονείς του ανήλικου παιδιού.

Οδηγήθηκε στο αυτόφωρο για παραβίαση των περιοριστικών όρων και το δικαστήριο του επέβαλε 3 μήνες φυλάκιση με αναστολή, με τον εισαγγελέα της έδρας να αναρωτιέται, γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι ακόμα έξω!

Όπως ήταν επόμενο αυτή η εξέλιξη έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση στην περιοχή και τώρα οι γονείς των ανήλικων παιδιών έφτασαν στο σημείο να διακινούν την φωτογραφία του από κινητό σε κινητό, για να μπορέσουν όπως λένε να προστατεύσουν τα παιδιά τους καθώς αυτός ο άνδρας που βαρύνεται με σοβαρότατα κακουργήματα, εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος ανάμεσα τους.

 

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

spot_img