16.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΌλες οι ΚατηγορίεςΝέαΣε εξέλιξη η απολογία της 38χρονης για την επίθεση με καυστικό υγρό

Σε εξέλιξη η απολογία της 38χρονης για την επίθεση με καυστικό υγρό

Ημερομηνία:

Τη συνόδευαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις νωρίς το πρωί.

Υπό τον φόβο των αντιποίνων, ισχυρές ήταν οι αστυνομικές δυνάμεις που συνόδευαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου την 38χρονη, η οποία απολογείται για την επίθεση με καυστικό υγρό στον 36χρονο Γ. Μ., τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, σε ξενοδοχείο στο κέντρο του Ηρακλείου.
Η προσέλευσή της στο Δικαστικό Μέγαρο έγινε στις 7.30 το πρωί με διαδικασίες- εξπρές ενώ μία ώρα αργότερα πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας.

Υπενθυμίζεται πως όταν είχε ερωτηθεί από τον Εισαγγελέα “για ποιον λόγο κρυβόταν όλο αυτό το χρονικό διάστημα” εκείνη είχε απαντήσει “κρυβόμουν γιατί φοβόμουν, δεν μπορούσα να διαχειριστώ την όλη κατάσταση, ήμουν και είμαι σε σοκ”.
‘Όπως έχει ήδη γράψει το cretalive, η 38χρονη παραδόθηκε στις αρχές νωρίς το απόγευμα της Τρίτης καθώς καταζητούνταν για την απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά του εν διαστάσει συζύγου της, σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο κέντρο του Ηρακλείου, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.
Την παρέλαβαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου αφού τη συνάντησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός Αστυνομικού Μεγάρου.

Η μυστηριώδης «Στεφανία»
Όπως έχει γράψει το Cretalive, ρόλο στην υπόθεση φέρεται να παίζει και μία γυναίκα με το όνομα «Στεφανία».
Σύμφωνα με τον συνήγορο του 36χρονου, Αλέξη Κούγια, στον οποίο οι γιατροί επέτρεψαν το απόγευμα της Πέμπτης να συνομιλήσει με τον εγκαυματία Κρητικό, “πολλές ημέρες πριν (το συμβάν) υπήρχε μια έντονη πίεση της δράστιδος προς το θύμα να επανασυνάψουν σχέση, με προκλήσεις και παρακλήσεις, τις οποίες το θύμα απέρριπτε”.

Ο 36χρονος φέρεται να αποκάλυψε στο δικηγόρο του – σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση από το γραφείο του Αλέξη Κούγια – ότι από την 21.10.2022, παραμονή της επίθεσης με το καυστικό υγρό, η 38χρονη αρχικά και στη συνέχεια μια γυναίκα ονόματι Στεφανία, άρχισαν να τηλεφωνούν συνεχώς στο θύμα και τον προσκαλούσαν να συναντηθούν αργά το βράδυ ή τα ξημερώματα της 22.10.2022 σε δωμάτιο του ξενοδοχείου, το οποίο είχαν ήδη κλείσει, για να επιδοθούν και οι τρεις σε ομαδικές περιπτύξεις.
Οι κλήσεις της Στεφανίας (αν αυτό είναι το πραγματικό της όνομα, κάτι που θα ζητηθεί να διερευνηθεί) είναι καταγεγραμμένες στο κινητό του θύματος και θα τεθούν υπόψη της κας ανακρίτριας Ηρακλείου.

πηγή: cretalive

Σχετικά Άρθρα

Στο Δήμο Κρωπίας ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα έγινε το μεσημέρι της Τρίτης...

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img