22.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΌλες οι ΚατηγορίεςΝέαΆγρια επίθεση σκύλου – φύλακα σε 13χρονο στο Λαγονήσι. Παραλίγο να κατασπαράξει...

Άγρια επίθεση σκύλου – φύλακα σε 13χρονο στο Λαγονήσι. Παραλίγο να κατασπαράξει το παιδί που πήγαινε σχολείο. Σώθηκε από θαύμα με σοβαρά τραύματα

Ημερομηνία:

Σοκ προκαλεί η άγρια επίθεση ενός σκύλο φύλακα σε βάρος 13χρονου παιδιού στο Λαγονήσι. Η επίθεση έγινε το πρωί της περασμένης Πέμπτης όταν ο 13χρονος Άγγελος, μαθητής γυμνασίου πήγαινε αμέριμνος με το πατίνι του στο σχολείο. Ξαφνικά ένας γιγαντόσωμος σκύλος επιτέθηκε στο παιδί πισώπλατα, το έριξε κάτω και άρχισε να το δαγκώνει με μανία στο πρόσωπο.  Το παιδί υπέστη ισχυρό σοκ και άρχισε να ουρλιάζει από  τον τρόμο αλλά και από τον πόνο που του προκαλούσαν οι δολοφονικές δαγκωματιές του ζώου.

Το ευτύχημα ήταν ότι το παιδί έβαλε ενστικτωδώς το χέρι του μπροστά για να προστατευθεί αποτρέποντας ένα ισχυρό δάγκωμα στο λαιμό που ίσως και να  είχε μοιραία κατάληξη. Τις απεγνωσμένες κραυγές του παιδιού άκουσε ο ιδιοκτήτης βρεφονηπιακού σταθμό ο οποίος έτρεξε αμέσως για να σώσει το παιδί. Με τη βοήθεια άλλων δύο περαστικών γονέων κατάφεραν να απομακρύνουν τον αφηνιασμένο σκύλο και ο εκπαιδευτικό μετέφερε τον 13χρονο στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων για τις πρώτες βοήθειες. Όμως λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού και των τραυμάτων από τα δόντια του σκύλου που ήταν βαθιά, το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων.

Η μητέρα του παιδιού κατέθεσε μήνυση στο τοπικό αστυνομικό τμήμα αλλά ο ιδιοκτήτης εξαφανίστηκε από το σπίτι του προφανώς για να περάσει το αυτόφωρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως είπε ο ίδιος, κάποιος ξέχασε την πόρτα της αυλής ανοιχτή με αποτέλεσμα η σκύλος φύλακας να βγει ελεύθερος στο δρόμο και να επιτεθεί στον μαθητή. Δεν μπόρεσε όμως να δώσει επαρκείς εξηγήσεις γιατί ένας τόσο επικίνδυνος σκύλος ήταν χωρίς φίμωτρο και χωρίς να είναι δεμένος σε ώρα που έξω από το σπίτι του περνούν δεκάδες παιδιά για να πάνε σχολείο. Το παιδί προσπαθεί τώρα να επουλώσει τις πληγές που του προκάλεσε η δολοφονική επίθεση τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.

 

Σχετικά Άρθρα

Στο Δήμο Κρωπίας ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα έγινε το μεσημέρι της Τρίτης...

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img