24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝέαΑττική – ΠεριφέρειαΣαρωνικός: ¨Ξεκινάμε¨ με Δημ. Παπαχρήστου και επίσημη πρώτη της Δημ. Παράταξης στα...

Σαρωνικός: ¨Ξεκινάμε¨ με Δημ. Παπαχρήστου και επίσημη πρώτη της Δημ. Παράταξης στα Καλύβια. Πρώτη προτεραιότητα: Οδοποιία – καθαρότητα – ανακύκλωση – δημοτική συγκοινωνία   

Ημερομηνία:

Με μεγάλη συμμετοχή πολιτών του Σαρωνικού, βουλευτών, πολιτευτών, Δημάρχων και στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής τα εγκαίνια των γραφείων της Δημοτικής παράταξης «Ξεκινάμε» με υποψήφιο Δήμαρχο Σαρωνικού το Δημήτρη Παπαχρήστου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σαρωνικού ευχαρίστησε θερμά τους δεκάδες πολίτες που τον τίμησαν, όπως είπε χαρακτηριστικά, με την παρουσία τους στην επίσημη πρώτη της Δημοτικής παράταξης στην πόλη των Καλυβίων.

Κατά τη διάρκεια της σύντομης ομιλίας του αναφέρθηκε στις πρώτες τρεις βασικές προτεραιότητες που απασχολούν την καθημερινότητα όλων στο Δήμο και θα υλοποιήσει άμεσα εάν οι πολίτες του Σαρωνικού τον εμπιστευθούν για τη θέση του Δημάρχου. Άμεση αποκατάσταση της οδοποιίας σε κεντρικούς δρόμους αλλά και συνοικίες, έμφαση στην καθαριότητα – ανακύκλωση και δημιουργία Δημοτικής Συγκοινωνίας που θα συνδέσει όλες τις περιοχές του Σαρωνικού με τα Καλύβια και τους οικισμούς.  

Σχετικά Άρθρα

Δωρεάν προγράμματα πρόληψης της υγείας στο Δήμο Κρωπίας

Έλεγχος Ακουστικής Ικανότητας, Δημοτικό Ιατρείο Κορωπίου Παρασκευή 12 Απριλίου...

«Γλέντι έχει η Κερατιά σαν τα χρόνια τα παλιά» Αυτή την Κυριακή στην κεντρική πλατεία Κερατέας

Ο Δήμος Λαυρεωτικής διοργανώνει παραδοσιακό Αποκριάτικο γλέντι με γκόγκλιες (χειροποίητα ζυμαρικά),...

Τελευταία Άρθρα

spot_img