14.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝέαΕΛΑΣ – Πολ. ΠροστασίαΣυνελήφθη ο ¨δράκος¨ του Πειραιά – Βασικός ύποπτος για 7 απόπειρες βιασμού...

Συνελήφθη ο ¨δράκος¨ του Πειραιά – Βασικός ύποπτος για 7 απόπειρες βιασμού μέσα σε 10 μέρες! Σακάτεψε στο ξύλο 20χρονη που προσπάθησε να αντισταθεί.

Ημερομηνία:

Του Βάιου Σύρρου

Πρόκειται για έναν 28χρονο αλλοδαπό από την Αλβανία ο οποίος σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία επιτέθηκε και προσπάθησε να βιάσει τουλάχιστον 6 με 7 κορίτσια από 15 έως 20χρονών στον Πειραιά και τη Νίκαια.

Τελευταία απόπειρα βιασμού έγινε στην οδό Μυστρά κοντά στην πλατεία 25ης Μαρτίου στη Νίκαια (Πλατεία Χαλκηδόνας)

Αργά τη νύχτα ξημερώματα Κυριακής όρμησε σε μια 20χρονη κοπέλα έξω από το σπίτι της, τη στιγμή που επέστρεφε από νυχτερινή έξοδο.

Η κοπέλα αντιστάθηκε και προσπάθησε να του ξεφύγει. Τότε ο 28χρονος άρχισε να την χτυπάει βάναυσα στο πρόσωπο προκαλώντας της σοβαρά τραύματα. Το κορίτσι ούρλιαζε από τον πόνο και τον τρόμο.

Γείτονας που είδε την επίθεση του επίδοξου βιαστή ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία κάνοντας λόγω στο τηλέφωνο για ξυλοδαρμό γυναίκας. Η κινητοποίηση της Άμεσης Δράσης ήταν μεγάλη. Το κορίτσι αιμόφυρτο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας με σοβαρά τραύματα κυρίως στο μάτι όπου από τα χτυπήματα του αδίστακτου δράστη προκλήθηκε μεγάλο αιμάτωμα.

Οι αστυνομικοί άρχισαν αμέσως να αναζητούν το δράστη στους δρόμους της περιοχής έχοντας την περιγραφή που τους έδωσε η άτυχη κοπέλα: Κοντοκουρεμένος με  Μπεζ παντελόνι και Μαύρο μπουφάν.

Δύο αστυνομικοί της ΔΙΑΣ που περιπολούσαν με αυτοκίνητο λόγω της κακοκαιρίας τελικά εντόπισαν τον ύποπτο περίπου ένα χιλιόμετρο πιο κάτω από το σημείο της επίθεσης.

Τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν. Στο πρόσωπό του είχε μώλωπες και γρατζουνιές από τα νύχια της κοπέλας η οποία αντιστάθηκε όταν αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Μάλιστα είχε ακόμη κατεβασμένο το φερμουάρ του παντελονιού του.

Λίγο αργότερα στα επείγοντα του νοσοκομείου, έδειξαν τη φωτογραφία του υπόπτου στην 20χρονη κοπέλα η όποια αμέσως έβαλε τα κλάματα και τον αναγνώρισε πέρα από κάθε αμφιβολία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 28χρονος αλλοδαπός φέρεται βασικός ύποπτος για άλλες 6 απόπειρες βιασμού που έγιναν τις τελευταίες 2 εβδομάδες στην Πειραιά.

Δύο επιθέσεις έγιναν στην Πλατεία Θεμιστοκλή στα Ταμπούρια.

Μια από τις επιθέσεις έγινε στην διασταύρωση των οδών Δημητρακοπούλου και Δογάνης 126, όπου υπάρχει και ένα Μίνι Μάρκετ.

Εκεί η κάμερα ασφαλείας είχε καταγράψει καθαρό το πρόσωπό του. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πειραιά είχαν την φωτογραφία του αλλά παρά τις αναζητήσεις δεν μπορούσαν να τον εντοπίσουν.

Μία άλλη επίθεση έγινε λίγο παρακάτω  στο παρκάκι της Πλατείας Θεμιστοκλή, που βρίσκεται Δογάνης και Μαυρομιχάλη, ακριβώς απέναντι από ένα αρτοποιείο.  

Εκεί επιτέθηκε και ξεγύμνωσε μια νεαρή κοπέλα πίσω από ένα αυτοκίνητο αλλά το κορίτσι άρχισε να ουρλιάζει. Οι πολίτες που άκουσαν τις φωνές της κοπέλας τον πήραν στο κυνήγι αλλά ο δράστης κατάφερε να τους ξεφύγει. Τελικά όμως συνελήφθη από την ομάδα ΔΙΑΣ.

Ήδη έχουν κληθεί αρκετά από τα θύματα στην αστυνομία για να τον αναγνωρίσουν, ενώ αναμένεται τις επόμενες μέρες να δοθεί στη δημοσιότητα και η φωτογραφία του, σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν τυχόν και άλλες γυναίκες που δέχθηκαν επίθεση από τον 28χρονο βιαστή.

 

 

Σχετικά Άρθρα

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img