12.5 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήTop StoryΆλμα στην ρομποτική τεχνολογία για το Κ.Υ.Α.Α. Κερατέας Κ. Πρίφτης. Θα είναι...

Άλμα στην ρομποτική τεχνολογία για το Κ.Υ.Α.Α. Κερατέας Κ. Πρίφτης. Θα είναι πλέον το αρτιότερο κέντρο Αποκατάστασης – Αποθεραπείας για όλη την Αττική.

Ημερομηνία:

Του Βάιου Σύρρου

Σε κέντρο αναφοράς για την πλήρη και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση μυοσκελετικών – ορθοπεδικών και νευρολογικών προβλημάτων υγείας, εξελίσσεται ραγδαία το Κέντρο Υγείας Αποκατάστασης – Αποθεραπείας Κερατέας Κ. ΠΡΙΦΤΗΣ.

Άμεσα, στον ήδη προηγμένο τεχνολογικό ιατρικό εξοπλισμό φυσικοθεραπείας – εργοθεραπείας  και υδροθεραπείας που διαθέτει αυτή η πρωτοβάθμια μονάδα υγείας  στην Κερατέα, με την ειδική θεραπευτική πισίνα αποκατάστασης, θα προστεθεί τεχνολογία αιχμής με ρομποτικά μηχανήματα που διαθέτουν τεχνητή νοημοσύνη. Εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας που θα συμβάλλει καθοριστικά στην άριστη ιατρική φροντίδα από το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και τους φυσικοθεραπευτές που ήδη διαθέτει η ιατρική μονάδα της πόλης.  

Το Κ.Υ.Α.Α. αποτελεί δωρεά του εφοπλιστή Κωνσταντίνου Πρίφτη, ο οποίος προσδοκά αυτή η εξελιγμένη μονάδα της Ανατολικής Αττικής να αποτελέσει πλέον κέντρο ιατρικής φροντίδας για όλη την οικογένεια.  Το Attica Press News μπήκε στο Κ.Υ.Α.Α. Κ. ΠΡΙΦΤΗΣ και συνομίλησε με το ιατρικό επιστημονικό προσωπικό, τους φυσικοθεραπευτές, αλλά και την εκπρόσωπο του δωρητή επικοινωνιολόγο Έλενα Χάρη για τα μελλοντικά σχέδια επέκτασης της ιατρικής μονάδας. Κατέγραψε στην κάμερα τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις αλλά και την ουσία, αποτυπωμένη στη μαρτυρία μια γυναίκας που δέχεται εδώ και δύο χρόνια την φροντίδα του κέντρου Αποκατάστασης Αποθεραπείας.

Σχετικά Άρθρα

Ιδρυτικό μέλος του «Ελληνικού Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων» ο Δήμος Κρωπίας

https://www.youtube.com/watch?v=B8PJj5ZBQks Ο Δήμος Κρωπίας ως ενεργό μέλος του ΣΠΑΥ πρωτοστάτησε...

Σύσκεψη  για τον αθλητισμό στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής...

Νίκος Χαρδαλιάς: «Η Περιφέρεια Αττικής σταθερός αρωγός στην εξωστρέφεια του οινοτουρισμού»

Στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας βρίσκεται ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος...

Σαρωνικός: Σε λειτουργία η Γραμμή Εξυπηρέτησης του Δημότη, 15325

https://www.youtube.com/watch?v=EiqdH84ZY8k Σε λειτουργία τέθηκε από την Παρασκευή 8 Μαρτίου, η...

Τελευταία Άρθρα

spot_img