15 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝέαΕλλάδαΘεσσαλονίκη: Διπλό έγκλημα σε βάρος της άτυχης φοιτήτριας. Η κοπέλα  χαροπάλευε στην...

Θεσσαλονίκη: Διπλό έγκλημα σε βάρος της άτυχης φοιτήτριας. Η κοπέλα  χαροπάλευε στην άσφαλτο και κάποιος της έκλεψε το πορτοφόλι με 1.500 ευρώ!!!

Ημερομηνία:

Δεν χωράει ο νους όσα καταγγέλλει η οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας που έχασε τη ζωή της έπειτα από τροχαίο με εγκατάλειψη στην Καμάρα. Σύμφωνα με τον δικηγόρο που εκπροσωπεί τους γονείς της, κάποιος την ώρα που η κοπέλα χαροπάλευε, πλησίασε και έκλεψε τα χρήματα που είχε πάνω της. Σύμφωνα με τον δικηγόρο, αυτά ήταν 1.500 ευρώ. Δίπλα του, στο δικαστικό μέγαρο της πόλης, ήταν οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας. Ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του οδηγού που παρέσυρε και εγκατέλειψε το παιδί τους. Για εκείνους δεν υπάρχει μεταμέλεια.

Συνοδεία δικηγόρου, η οικογένεια προσήλθε στο ανακριτικό γραφείο προκειμένου να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας που αποδίδεται στον 26χρονο οδηγό και τη 19χρονη συνοδηγό του. Οι δύο κατηγορούμενοι διώκονται για επικίνδυνη οδήγηση με αποτέλεσμα τον θάνατο, ο πρώτος ως φυσικός αυτουργός και η δεύτερη ως απλή συνεργός στην πράξη αυτή. Σε μία λακωνική δήλωση, η μητέρα της φοιτήτριας ανέφερε τα εξής: «Ζητήσαμε να κάνει ένα θαύμα και απλά το έκανε. Ήθελε να δώσει ζωή, ήταν η επιθυμία της», σχολίασε για την απόφαση να γίνει δωρεά οργάνων μετά τον θάνατο της νεαρής, επιθυμία που η ίδια φοιτήτρια είχε εκφράσει σε ανύποπτο χρόνο.

Σχετικά Άρθρα

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img