18.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝέαΕλλάδαCNN Turk: "Φυσικά και θα εισβάλουμε στα Ελληνικά νησιά αν χρειαστεί!"

CNN Turk: “Φυσικά και θα εισβάλουμε στα Ελληνικά νησιά αν χρειαστεί!”

Ημερομηνία:

Εμπρηστικοί διάλογοι για εισβολή στα Ελληνικά νησιά  σημειώθηκαν στο τουρκικό δίκτυο CNN Turk όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ, το… επιχείρημα ότι η τουρκική εισβολή είναι “απαραίτητη” γιατί τα νησιά αφού είναι… κάτω από τη μύτη της Άγκυρας!

Οι εμπρηστικοί διάλογοι στο CNN Turk:

  • «Τα νησιά αυτά παραχωρήθηκαν στην Ελλάδα με τον όρο να είναι αποστρατιωτκοποιημένα» δήλωσε στο CNN Turk o στρατιωτικός αναλυτής Αμπντουλάχ Αγάρ.
  • «Δηλαδή τι σημαίνει η συζήτηση για την κυριαρχία των νησιών; Δηλαδή τους λέμε πως δεν μπορούν να έχουν την κυριαρχία αυτών των νησιών» ανέφερε ο διευθυντής της εφημερίδας Hurriyet Αχμέτ Χακάν.
  • «Ναι, από τη στιγμή που δεν τήρησαν τους όρους των συνθηκών και στα πλαίσια του δικαίου ξεκινώ αυτή τη συζήτηση» παρατήρησε ο πολιτικός αναλυτής Χακάν Μπαϊρακτσί.
  • «Όταν έρθει η ώρα, η Τουρκία θα κλείσει τον ανοιχτό λογαριασμό για τα νησιά. Όταν θα είναι έτοιμη η Τουρκία» ανέφερε ο δημοσιογράφος Τουργκάι Γκιουλέρ
  • «Δηλαδή τι λέτε πως η Τουρκία θα κάνει εισβολή στα νησιά;» ρώτησε ο Χακάν.
  • «Φυσικά και θα εισβάλουμε στα νησιά. Είναι δυνατόν να υπάρχουν νησιά που βρίσκονται κάτω από τη μύτη μας;» απάντησε κυνικά ο Γκιουλέρ.

 

Σχετικά Άρθρα

Στο Δήμο Κρωπίας ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα έγινε το μεσημέρι της Τρίτης...

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img