21.8 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝέαΑττική – ΠεριφέρειαΤράπεζα Αίματος Κερατέας: ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές – αιμοδότες που ανταποκρίθηκαν...

Τράπεζα Αίματος Κερατέας: ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές – αιμοδότες που ανταποκρίθηκαν δίνοντας ελπίδα ζωής στο συνάνθρωπο. Ευχάριστη έκπληξη η δυναμική παρουσία δεκάδων νέων!

Ημερομηνία:

Ευχαριστούμε πολύ που για άλλη μια φορά ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας στη σημερινή αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Αποθεραπείας-Αποκατάστασης Κερατέας Κωνσταντίνος Πρίφτης.
Καταφέραμε να συγκεντρώσουμε 82 φιάλες αίματος σε μια πολύ δύσκολη περίοδο με μεγάλη έλλειψη αίματος σε όλα τα νοσοκομεία!!!

Σας ευχαριστούμε όλους, παλαιούς και νέους αιμοδότες,  που παρευρεθήκατε και σας ευχόμαστε υγεία, αγάπη και να μπορείτε να προσφέρετε σε όσους έχουν ανάγκη!
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» που κάθε φορά βοηθούν για μια ευχάριστη και ασφαλή αιμοδοσία.

Ακόμα, ευχαριστούμε την ΑΕΜΥ για την παραχώρηση του Κ.Υ.Α.Α ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΡΙΦΤΗΣ .
Τέλος , ευχαριστούμε τους ευγενείς χορηγούς μας : Φούρνος Ρουμπάνη ,την «Γωνιά του Τύπου» του Ηλίας Ρουμπάνης , την Αρτοποιεία – Ζαχαροπλαστική Αφοί Κατσίκη για τα αλμυρά, γλυκά, χυμούς και αναψυκτικά που προσέφεραν για όλους τους αιμοδότες μας.

Ευχαριστούμε επίσης το Ζαχαροπλαστείο Έδεσμα για τα γλυκά του και για την παρασκευή των χριστουγεννιάτικων γλυκισμάτων που κέρασε ο Σύλλογός μας στους αιμοδότες, το οινοποιείο ΣΙΝΗΣ για την ευγενική χορηγία του και τον Βάιο Σύρρο για την προσφορά του από τα οινοποιεία ΛΙΕΠΟΥΡΗ και ΜΥΛΩΝΑ εις μνήμη της μητέρας του, με την βοήθεια των οποίων δώσαμε το χριστουγεννιάτικο κέρασμά μας!

Σας ευχαριστούμε όλους με πολλές ευχές για καλές χριστουγεννιάτικες γιορτές με υγεία και πολλές στιγμές χαράς!!!
Με εκτίμηση

Το Δ.Σ του Συλλόγου

Σχετικά Άρθρα

Στο Δήμο Κρωπίας ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα έγινε το μεσημέρι της Τρίτης...

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img