15.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝέαΕΛΑΣ – Πολ. ΠροστασίαΣυνελήφθη ο Ινδός κακοποιός που είχε αποδράσει από το Αστυνομικό Τμήμα Κερατέας,...

Συνελήφθη ο Ινδός κακοποιός που είχε αποδράσει από το Αστυνομικό Τμήμα Κερατέας, χτυπώντας την Αξιωματικό υπηρεσίας.

Ημερομηνία:

Συνελήφθη τελικά ο Ινδός κακοποιός ΄ο οποίος το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης είχε αποδράσει με κινηματογραφικό τρόπο από τον 2ο όροφο του Αστυνομικού Τμήματος Κερατέας όπου είχε μεταφερθεί μετά τη σύλληψή του για κατοχή ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν σε κάποιες εγκαταλελειμμένες αποθήκες στην βιομηχανική περιοχή του Μαρκοπούλου κοντά στο σκοπευτήριο. Μάλιστα του πέρασε χειροπέδες η αξιωματικός υπηρεσίας του Τμήματος Κερατέας την οποίο γρονθοκόπησε η καταζητούμενος κακοποιός στην προσπάθεια του να διαφύγει.   

Πως έγινε η απόδραση

Ο καταζητούμενος είχε συλληφθεί από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ γιατί μετά από τυχαίο έλεγχο στο δρόμο βρέθηκε να μεταφέρει ναρκωτικά. Η περιπολία των δικυκλιστών τον συνέλαβε και τον μετέφερε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα για το σχηματισμό δικογραφίας.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του όμως κι ενώ η ομάδα ΔΙΑΣ είχε αποχωρήσει από το Τμήμα για άλλο περιστατικό, η αξιωματικός υπηρεσία του έβγαλε τις χειροπέδες με τις οποίες ήταν δεμένος πισθάγκωνα για να υπογράψει το έγγραφο. Τότε ο Ινδός βρήκε την ευκαιρία που αναζητούσε. Άρχισε να χτυπάει με γροθιές στο πρόσωπο την αξιωματικό υπηρεσίας με αποτέλεσμα να την ρίξει ζαλισμένη στο έδαφος, όπως ακριβώς συνέβη και με έναν αστυνομικό υπάλληλο γραφείου που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.  Τον πέταξε κάτω και κατάφερε να βγει στο μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου απ’ όπου και πήδησε στο κενό καταφέρνοντας να εξαφανιστεί.

Αμέσως ενημερώθηκε το 100 και η Ασφάλεια προκαλώντας μεγάλη κινητοποίηση. Δεκάδες αστυνομικοί άρχισαν να ερευνούν την ευρύτερη περιοχή της Κερατέας, κάνοντας περιπολίες σε κεντρικούς και περιφερειακούς δρόμους αλλά και εφόδους σε ακατοίκητα σπίτια και αγροκτήματα. Παρά τις έρευνες ωστόσο ο δραπέτης ο οποίος εργάζεται σε μεγάλη επιχείρηση που εδρεύει στην περιοχή κατάφερε να παραμείνει ελεύθερος, ώσπου συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σχετικά Άρθρα

Δωρεάν προγράμματα πρόληψης της υγείας στο Δήμο Κρωπίας

Έλεγχος Ακουστικής Ικανότητας, Δημοτικό Ιατρείο Κορωπίου Παρασκευή 12 Απριλίου...

«Γλέντι έχει η Κερατιά σαν τα χρόνια τα παλιά» Αυτή την Κυριακή στην κεντρική πλατεία Κερατέας

Ο Δήμος Λαυρεωτικής διοργανώνει παραδοσιακό Αποκριάτικο γλέντι με γκόγκλιες (χειροποίητα ζυμαρικά),...

Τελευταία Άρθρα

spot_img