21 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝέαΕλλάδαΑΔΑΕ: Αυτοί είναι οι έξι που παρακολουθούσε η ΕΥΠ - Χατζηδάκης, Φλώρος...

ΑΔΑΕ: Αυτοί είναι οι έξι που παρακολουθούσε η ΕΥΠ – Χατζηδάκης, Φλώρος και άλλα τέσσερα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων

Ημερομηνία:

Τα 6 ονόματα αυτά αναγράφονται και σε επιστολή που έστειλε ο πρόεδρος της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών στον πρόεδρο της Βουλής, τους αρχηγούς των κομμάτων και τον υπουργό Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με το Mega, στη λίστα παρακολουθήσεων ήταν ένας υπουργός και πέντε ανώτατα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων. Αυτοί είναι ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κων. Φλώρος, ο πρώην αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Χαράλαμπος Λαλούσης, ο πρώην γενικός διευθυντής των αμυντικών εξοπλισμών, Θεόδωρος Λάγιος, ο νυν διευθυντής Αριστείδης Αλεξόπουλος και ο πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας, Αλέξανδρος Λιακόπουλος.

Σημειώνεται ότι η έρευνα της Αρχής έγινε μετά το σχετικό αίτημα που είχε καταθέσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον περασμένο Δεκέμβριο. Τα ονόματα για τα οποία έγινε ο έλεγχος, ήταν τα πρόσωπα τα οποία είχε υποδείξει και είχε ζητήσει να ερευνηθούν ο ίδιος ο κ. Τσίπρας.

Παρέμβαση Τσίπρα στη Βουλή

Πληροφορίες από έγκυρες πηγές στην Κουμουνδούρου αναφέρουν ότι προαλείφεται παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα σήμερα Τετάρτη  στη Βουλή, από όπου θα ξεκινήσει – ονομαστικά- να ξετυλίγεται το νήμα της ενημέρωσης που έλαβε με τα απόρρητα στοιχεία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από τον επικεφαλής της ΑΔΑΕ. Για αυτό άλλωστε έχουν ειδοποιηθεί οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκονται σήμερα από το πρωί στην Βουλή.

Σχετικά Άρθρα

Στο Δήμο Κρωπίας ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα έγινε το μεσημέρι της Τρίτης...

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img