19 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝέαΕλλάδαΔιαμαρτυρία για πλειστηριασμούς και κόκκινα δάνεια 1ης  κατοικίας στον Άρειο Πάγο. Παρόν...

Διαμαρτυρία για πλειστηριασμούς και κόκκινα δάνεια 1ης  κατοικίας στον Άρειο Πάγο. Παρόν και ο  Γιώργος Καραμέρος, υποψήφιος βουλευτής στην Ανατολική Αττική    

Ημερομηνία:

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε έξω από τον Άρειο Πάγο μετά από καλέσματα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, του ΠΑΜΕ και οργανώσεων, την ώρα της συνεδρίασης της  Ολομέλειας για τη δυνατότητα των εταιρειών διαχείρισης να επισπεύδουν πλειστηριασμούς και κατασχέσεις για λογαριασμό των funds.

Παρών στη διαμαρτυρία για τους πλειστηριασμούς στα κόκκινα δάνεια και την πρώτη κατοικία σήμερα στον Άρειο Πάγο ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραμέρος που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική.

Έστειλε και ένα μήνυμα στα social media για το θέμα με συγκεκριμένες προτάσεις.

Λέει χαρακτηριστικά:

Είναι κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του Αρείου Πάγου για την απληστία των funds όμως Το πρόβλημα είναι η αδράνεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη και το γεγονός ότι κλείνει το μάτι στα funds και τις εισπρακτικές εταιρείες 

Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση απαιτείται η κατάργηση του πτωχευτικού νόμου της ΝΔ και η δημιουργία πλαισίου προστασίας της πρώτης κατοικίας.

Είναι αναγκαία η θεσμοθέτηση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου για την ολιστική αντιμετώπιση του ιδιωτικού χρέους, που θα περιλαμβάνει:

– Δυνατότητα εξωδικαστικής ρύθμισης οφειλών, με δεσμευτικό πλαίσιο για τους πιστωτές.

– Δυνατότητα δικαστικής προσφυγής στις περιπτώσεις, που δεν παράγεται ικανοποιητική λύση μέσω της πλατφόρμας.

 -120 δόσεις για οφειλές προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία, με κούρεμα βασικής οφειλής ώστε να αναπνεύσουν ελεύθερα νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Σχετικά Άρθρα

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img