20.7 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝέαΕλλάδαΚακοκαιρία: βούλιαξαν αυτοκίνητα στην Νέα Σμύρνη – έπεσαν μπαλκόνια στην Ερμού –...

Κακοκαιρία: βούλιαξαν αυτοκίνητα στην Νέα Σμύρνη – έπεσαν μπαλκόνια στην Ερμού – άναψαν …¨κεριά¨ λόγω διακοπής ρεύματος στο Πολυτεχνείο.

Ημερομηνία:

Έντονα εξακολουθούν να παραμένουν τα προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας που συνεχίζει να πλήττει με σφοδρότητα την περιοχή της Αττικής. Στην νέα Σμύρνη μια ολόκληρη γειτονιά λόγω της βροχής μετατράπηκε σε λίμνη με αποτέλεσμα πολλά αυτοκίνητα να καλυφθούν από τα νερά.

Στην οδό Ερμού από την κακοκαιρία έπεσε ένα τσιμεντένιο μπαλκόνι στον πολυσύχναστο εμπορικό πεζόδρομο, αλλά ευτυχώς εκείνη τη στιγμή διέρχονταν ελάχιστοι περαστικοί λόγω της καταιγίδας.

Προβλήματα όμως σε πολλές περιοχές της Αθήνας προκλήθηκαν και στην παροχή ρεύματος.

“Κρυφό Σχολειό” το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.
Σύμφωνα με καταγγελία της Πανσπουδαστικής ΚΣ στα Δ.Σ των Φοιτητικών Συλλόγων της Αθήνας «στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο ήταν σήμερα αδύνατο ακόμα και το να μπεις ή να βγεις από το Ίδρυμα εκτός αν είχες φουσκωτό. Στους Μηχανολόγους του ΕΜΠ οι φοιτητές έδωσαν μάθημα με φακούς από τα κινητά τους επειδή κόπηκε το ρεύμα». «Τι πιο σύνηθες να συμβεί θα πει κανείς, αφού όλες οι κυβερνήσεις δεν έχουν κουνήσει το δάχτυλο τους για την ενίσχυση των υποδομών, για τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα» αναφέρουν οι φοιτητές, τονίζοντας ότι με τις «πρώτες βροχές οι δρόμοι της Αθήνας και οι σχολές μας έγιναν για μία ακόμη φορά λίμνες και ποτάμια». «Κάθε χρόνο τα ίδια! Φτάνει πια! Εν μέσω εξεταστικής χιλιάδες φοιτητές και φοιτήτριες δεν κατάφεραν να φτάσουν στη σχολή τους, επειδή απλά… έβρεξε» αναφέρουν και ζητούν: α) Να ορισθεί νέα ημερομηνία εξέτασης για όσους φοιτητές δεν κατάφεραν να προσέλθουν σήμερα στα μαθήματα τους λόγω των καιρικών συνθηκών και β) αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης για τις σπουδές ενίσχυση των υποδομών και αντιπλημμυρικά έργα μέσα και γύρω απ’ τα Ιδρύματα.

Σχετικά Άρθρα

Δωρεάν προγράμματα πρόληψης της υγείας στο Δήμο Κρωπίας

Έλεγχος Ακουστικής Ικανότητας, Δημοτικό Ιατρείο Κορωπίου Παρασκευή 12 Απριλίου...

«Γλέντι έχει η Κερατιά σαν τα χρόνια τα παλιά» Αυτή την Κυριακή στην κεντρική πλατεία Κερατέας

Ο Δήμος Λαυρεωτικής διοργανώνει παραδοσιακό Αποκριάτικο γλέντι με γκόγκλιες (χειροποίητα ζυμαρικά),...

Ιδρυτικό μέλος του «Ελληνικού Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων» ο Δήμος Κρωπίας

https://www.youtube.com/watch?v=B8PJj5ZBQks Ο Δήμος Κρωπίας ως ενεργό μέλος του ΣΠΑΥ πρωτοστάτησε...

Τελευταία Άρθρα

spot_img