18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝέαΕΛΑΣ – Πολ. ΠροστασίαΜήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση κατά του απόστρατου αστυνομικού και του...

Μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση κατά του απόστρατου αστυνομικού και του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου καταθέτει ο γιος Θεοδωρικάκου

Ημερομηνία:

Μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση θα καταθέσει εις βάρος του απόστρατου αστυνομικού, ο γιος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας.

 

Ο γιος του υπουργού Προστασίας, μάλιστα, θα καταθέσει μήνυση και αγωγή για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης εις βάρος και του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου.

 

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Προ ολίγης ώρας ελήφθη από την γραμματέα μου εξουσιοδότηση του 23χρονου Δημήτρη Θεοδωρικάκου, αριστούχου φοιτητού στο πλέον φημισμένο παγκοσμίως Πανεπιστήμιο Οικονομικών Σπουδών υψηλού επιπέδου «Bocconi University», με την οποία με εξουσιοδοτεί όπως προς προάσπιση της τιμής και της υπολήψεώς του καταθέσω μήνυση για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφημήσεως, της ψευδούς καταμηνύσεως, της ψευδούς καταθέσεως και της παραβάσεως καθήκοντος κατά του εν αποστρατεία ευρισκομένου πλέον πρώην επικεφαλής της Αμέσου Δράσεως της ΕΛ.ΑΣ. για όλες τις παράνομες – εγκληματικές συμπεριφορές εις βάρος του από τον συγκεκριμένο πρώην αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ.

 

Με την ίδια εξουσιοδότηση μου δίνει την εντολή όπως καταθέσω εις βάρος του και αγωγή αποζημιώσεως, τόσο για την αδικοπραξία την οποίαν διέπραξε εις βάρος του με την κατάθεσή του στο Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεως της ΕΛ.ΑΣ., τριάντα λεπτά προτού ανακοινωθεί επισήμως η αποστρατεία του (την εγνώριζε ήδη), με την οποίαν θα διεκδικηθεί υπέρ του το ποσόν των 100.000 ευρώ, όσο και για την προσβολή της προσωπικότητός του, δια την οποίαν θα διεκδικηθεί μέσω της δικαστικής οδού το ποσό επίσης των 100.000 ευρώ.

Με την ίδια εξουσιοδότηση μου εδόθη η εντολή όπως καταθέσω μήνυση για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφημήσεως εις βάρος και του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου, για όσα ψευδή έχει δημοσιοποιήσει εις βάρος του και τα οποία θίγουν την τιμή και την υπόληψή του, αλλά κατά του συγκεκριμένου προσώπου να καταθέσω και αγωγή αποζημιώσεως για την προσβολή της προσωπικότητάς του, με όσα καθημερινώς μέχρι σήμερα ψευδή και συκοφαντικά διέδωσε εις βάρος του, διεκδικώντας υπέρ του το ποσό των 100.000 ευρώ.

Σημειωτέον, ο Δημήτρης Θεοδωρικάκος, εκτός από αριστούχος φοιτητής υπήρξε και επίλεκτος μπασκετμπολίστας, συμμετέχοντας σε επίσημα πρωταθλήματα, προτού αναχωρήσει για τις σπουδές του στην Ιταλία και ουδέποτε έχει καπνίσει έστω στη ζωή του.

 

Οι μηνύσεις και οι αγωγές, λόγω υπεραπασχολήσεως των συνεργατών μου και εμού, θα κατατεθούν ή αύριο Παρασκευή 3/2/2023, ή τη Δεύτερα 6/2/2023.

 

Μηνύσεις και αγωγές εις βάρος των ιδίων προσώπων θα καταθέσουν τις επόμενες ημέρες και τα υπόλοιπα πρόσωπα, τα οποία εμφανίζονται σε φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί».

Σχετικά Άρθρα

«Γλέντι έχει η Κερατιά σαν τα χρόνια τα παλιά» Αυτή την Κυριακή στην κεντρική πλατεία Κερατέας

Ο Δήμος Λαυρεωτικής διοργανώνει παραδοσιακό Αποκριάτικο γλέντι με γκόγκλιες (χειροποίητα ζυμαρικά),...

Ιδρυτικό μέλος του «Ελληνικού Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων» ο Δήμος Κρωπίας

https://www.youtube.com/watch?v=B8PJj5ZBQks Ο Δήμος Κρωπίας ως ενεργό μέλος του ΣΠΑΥ πρωτοστάτησε...

Σύσκεψη  για τον αθλητισμό στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής...

Νίκος Χαρδαλιάς: «Η Περιφέρεια Αττικής σταθερός αρωγός στην εξωστρέφεια του οινοτουρισμού»

Στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας βρίσκεται ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος...

Σαρωνικός: Σε λειτουργία η Γραμμή Εξυπηρέτησης του Δημότη, 15325

https://www.youtube.com/watch?v=EiqdH84ZY8k Σε λειτουργία τέθηκε από την Παρασκευή 8 Μαρτίου, η...

Τελευταία Άρθρα

spot_img