23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήTop StoryΚολωνός: Ίσως και 10 φορές βίασε τη 12χρονη ο δερματολόγος – Πως...

Κολωνός: Ίσως και 10 φορές βίασε τη 12χρονη ο δερματολόγος – Πως προσπάθησε να χτίσει το άλλοθι του – Βιαστής και ένας οδοντίατρος

Ημερομηνία:

Ακόμη και για δέκα ¨ραντεβού¨ κάνουν λόγο οι πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, του δερματολόγου με το 12χρονο κορίτσι, ραντεβού που φαίνεται να είχαν ως διαμεσολαβητή τον βασικό κατηγορούμενο της φρικιαστικής υπόθεσης βιασμών της ανήλικης, Ηλία Μίχο.

Ο Δερματολόγος όπως λένε οι αστυνομικοί ήταν έτοιμος από καιρό και φαίνεται ότι προσπάθησε να προετοιμάσει μεθοδικά το άλλοθι του. Έσβησε όλα τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει ηλεκτρονικά για να κλείσει τα ραντεβού με τη 12χρονη και τις επίμαχες ημερομηνίες ισχυρίστηκε ότι έλειπε για ταξίδι εκτός Αττικής. Το 12χρονο κορίτσι ωστόσο είχε αναφερθεί στον δερματολόγο από τις πρώτες κιόλας καταθέσεις που έδωσε στην αστυνομία. Ανέφερε το μικρό του όνομα και περιέγραψε το ιατρείο. Οι αστυνομικοί μετά από εξονυχιστική έρευνα κατάφεραν να ανακτήσουν τα ηλεκτρονικά μηνύματα. Έδειξαν στο ανήλικο κορίτσι την φωτογραφία του αλλά και το οίκημα του ιατρείου και η αναγνώριση ήταν άμεση. Τότε ενημερώθηκε η 33η ανακρίτρια και εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης. Ο δερματολόγος ωστόσο ήταν τόσο σίγουρος ότι οι διωκτικές αρχές δεν θα έβρισκαν το παραμικρό στοιχείο σε βάρος του που έβαλε ανακοίνωση έξω από την είσοδο του ιατρείου ότι θα επαναλειτουργήσει από την ερχόμενη Δευτέρα. Η εξελίξεις ωστόσο φαίνεται ότι τον διέψευσαν.

Η 33η Ανακρίτρια αρχικά εξέδωσε εντάλματα για τις 5 συλλήψεις που έγιναν την περασμένη Τρίτη και Τετάρτη, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία 6 ακόμη βιαστών του κοριτσιού μεταξύ των οποίων, σύμφωνα με αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση, ένας εργάτης, ένας ιδιοκτήτης καταστήματος, δύο ιδιωτικοί υπάλληλοι και ένας 65χρονος οδοντίατρος.

Τα στοιχεία, που εμπλέκουν τους υπολοίπους 6 βιαστές του κοριτσιού είναι στη διάθεση της Ανακρίτριας, η οποία θα εξετάσει αν θα εκδώσει εντάλματα σύλληψης σε βάρος τους ή θα τους καλέσει να απολογηθούν χωρίς να συλληφθούν. Το τι θα πράξει πιθανόν να γίνει γνωστό σήμερα μετά την απολογία των πέντε συλληφθέντων.

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

spot_img