19.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝέαΑττική – ΠεριφέρειαΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Σε σύγχρονο γήπεδο με ταρτάν στίβου Ευρωπαϊκών προδιαγραφών μετατρέπεται το Δημοτικό...

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Σε σύγχρονο γήπεδο με ταρτάν στίβου Ευρωπαϊκών προδιαγραφών μετατρέπεται το Δημοτικό Στάδιο Λαυρίου ¨Π. Βογιατζής¨

Ημερομηνία:

Πλήρως ανακατασκευασμένο θα παραδοθεί στους δημότες της Λαυρεωτικής το Δημοτικό Στάδιο ¨Π. Βογιατζής¨ έχοντας πλέον προδιαγραφές σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων Ευρωπαϊκού επιπέδου. Μετά την τοποθέτηση χλοοτάπητα στον αγωνιστικό χώρο του ποδοσφαίρου και την πλήρη ανακαίνιση των αποδυτηρίων με σχετικές μελέτες από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Λαυρεωτικής, τις αμέσως επόμενες εβδομάδες ολοκληρώνεται και η εκ΄ βάθρων ανακατασκευή του στίβου, που τόσο πολύ είχε ταλαιπωρήσει τους αθλητές της περιοχής,  με την τοποθέτηση ταρτάν υψηλής ποιότητας. Μάλιστα η τεχνική ομάδα που έχει αναλάβει την αποπεράτωση του εξειδικευμένου αυτού έργου τοποθέτησης ταρτάν στο στίβο, έχει πολυετή εμπειρία σε ανάλογα μεγάλα έργα όπως οι Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις αλλά και το νέα υπερσύγχρονο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ήδη, ταυτόχρονα με την τοποθέτηση του ταρτάν στο στίβο, τεχνικά συνεργεία της ΔΑΝΕΤΑΛ ολοκληρώνουν τις εργασίες ανάπλασης στα τοιχία περιμετρικά των εγκαταστάσεων του Δημοτικού σταδίου, ενώ όπως είπε στην κάμερα του Attica Press News ο Αντιδήμαρχος και πρόεδρος της ΔΑΝΕΤΑΛ Χάρης Ζαγουρής, το στάδιο θα παραδοθεί άμεσα με την τοποθέτηση ισχυρού φωτισμού με προβολείς LED και βέβαια θα ολοκληρωθεί με την κατασκευή μεγάλης τσιμεντένιας κερκίδας. Όπως επεσήμανε ο πρόεδρος της ΔΑΝΕΤΑΛ το σημαντικό αυτό έργο που αναβαθμίζει κατά πολύ την αθλητική υποδομή του Λαυρίου ολοκληρώνεται μετά από τις συνεχείς και επίμονες προσπάθειες του Δημάρχου Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά.  Σημαντικός ήταν και ο ρόλος των αντιδημάρχων που συμμετείχαν ενεργά ο καθένας με τους τομείς αρμοδιότητας τους στη εξέλιξη του έργου και φυσικά των υπαλλήλων που η συμβολή τους είναι για ακόμη μια φορά ιδιαίτερα πολύτιμη.

Ο χώρος του γηπέδου με το που θα τοποθετηθεί η τελική επίστρωση του ταρτάν θα παραμείνει κλειστός για κάθε δραστηριότητα, καθώς αυτό  είναι και το πιο σημαντικό όσο και κρίσιμο στάδιο για την επιτυχή ολοκλήρωση της κατασκευής. Ο Δήμος κάνει έκκληση στους πολίτες να σεβαστούν αυτή την προσωρινή απαγόρευση για να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

 

Σχετικά Άρθρα

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img