17.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΚοινωνία – ΈγκλημαΛαύριο: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται ο 52χρονος …πιστολέρο. Μέθυσε, τσακώθηκε και μετά...

Λαύριο: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται ο 52χρονος …πιστολέρο. Μέθυσε, τσακώθηκε και μετά πυροβόλησε με καραμπίνα έξω από καφενείο. Με ελαφρά τραύματα ο καφετζής.

Ημερομηνία:

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται η ο 52χρονος ο οποίος χθες το βράδυ σε κατάσταση μέθης πυροβόλησε με καραμπίνα προς το εσωτερικό καφενείου με αποτέλεσμα από τα σκάγια και τα σπασμένα τζάμια να τραυματιστεί ελαφρά ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Όλα ξεκίνησαν λίγο νωρίτερα στην οδό Ηλία Μεντή, όταν ο δράστης ο οποίος έπινε στο καφενείο, διαπληκτίστηκε για ασήμαντη αφορμή με διπλανή παρέα. Ο καυγάς άρχισε να φουντώνει και η άλλη παρέα αποφάσισε να αποχωρήσει. Ο 52χρονος όμως συνέχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα ο καταστηματάρχης να αναγκαστεί να του ζητήσει να φύγει.

Όπως λέει ο ιδιοκτήτης: «Αυτός καθόταν στο καφενείο μεθυσμένος και είχε μια παρεξήγηση με αυτούς από το διπλανό του τραπέζι. Με τα πολλά η διπλανή παρέα σηκώθηκε και έφυγε,  αλλά αυτός αντί να ηρεμήσει συνέχισε να φωνάζει. Του λέω τότε “σήκω και φύγε”. Αυτός φαίνεται όμως ότι θύμωσε  περισσότερο.  Βγήκε έξω και νόμισα ότι θα έφευγε αλλά αυτός πήγε και πήρε την καραμπίνα από το σπίτι και επέστρεψε.»

Ο δράστης σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες στάθηκε έξω από το καφενείο με προτεταμένη την καραμπίνα και άρχισε να φωνάζει προς τον 67χρονο ιδιοκτήτη: “Βγες έξω να σε καθαρίσω. Βγες έξω να δεις πώς καθαρίζουν με την καραμπίνα.»

Στη συνέχεια πυροβόλησε στον αέρα και μετά προς το καφενείο. Από τα σκάγια και τα σπασμένα τζάμια τραυματίστηκε ελαφρά ο ιδιοκτήτης του καφενείου ο οποίος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ενημερώθηκε αμέσως η αστυνομία και τελικά ο δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος και της Ασφάλειας Λαυρίου, αφοπλίστηκε και συνελήφθη χωρίς άλλα παρατράγουδα. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Σχετικά Άρθρα

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img