20.9 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήTop StorySOS από τη Κω: «Είμαστε χωρίς γιατρούς στο νοσοκομείο. Χάνουμε συμπολίτες μας...

SOS από τη Κω: «Είμαστε χωρίς γιατρούς στο νοσοκομείο. Χάνουμε συμπολίτες μας εάν δεν προλάβει η αεροδιακομιδή του ΕΚΑΒ»

Ημερομηνία:

Την άμεση στελέχωση του νοσοκομείου της Κω ζητούν οι κάτοικοι του ακριτικού νησιού καθώς οι ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό, όπως καταγγέλλουν στο Attica Press News είναι ιδιαίτερα σημαντικές με άμεσο αρνητικό αντίκτυπο στην προσφερόμενες ιατρικές υπηρεσίες προς τους κατοίκους του ακριτικού μας νησιού. Όπως λένε, έχουν χαθεί ζωές καθώς σοβαρά περιστατικά δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν στο υπάρχον νοσοκομείο.  Σε τέτοια σοβαρά περιστατικά τα πάντα κρέμονται από τους διασώστες του ΕΚΑΒ και τα πληρώματα της πολεμικής αεροπορίας, του ναυτικού ακόμη και της Πυροσβεστικής, που προσπαθούν μέρα και νύχτα με αεροδιακομιδές και πλωτά μέσα να κρατήσουν στη ζωή δεκάδες νησιώτες.  Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, όπως καταγγέλλουν, πηγαίνουν στο νοσοκομείο έχοντας μαζί τον ιδιώτη γιατρό τους λόγω έλλειψης αντίστοιχης ειδικότητας!!!

Οι κάτοικοι της Κω προσπαθούν να συλλέξουν υπογραφές για την στελέχωση του νοσοκομείου του νησιού με αποδέκτη τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ σε βίντεο που δημοσίευσαν και παρουσιάζει το Attica Press News, αποτυπώνουν την αγωνία τους για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της υγείας.

Σχετικά Άρθρα

Στο Κορωπί ο Υπ. Επικρατείας Μάκης Βορίδης, για υποστελέχωση – έλλειψη πόρων – μόλυνση αεροδρομίου – εγκληματικότητα – αποψιλώσεις

https://www.youtube.com/watch?v=UJfLwO5BNIA Ενημερωτική συνάντηση με τον Δήμαρχο Κρωπίας Δημήτριο Κιούση και...

Εντυπωσιακή συμμετοχή αθλητών και Συλλόγων στη ¨Γιορτή Αθλητισμού¨ στο Κορωπί

https://www.youtube.com/watch?v=2GA7L79XQ3s Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή αθλητών στην μεγάλη γιορτή που...

Άλογα Υμηττού: Δρομολογείται λύση από Δ. Κρωπίας – Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και “Help Horses Ymittos”

Καθοριστικό βήμα για την δρομολόγηση ουσιαστικής όσο και οριστικής...

Τελευταία Άρθρα

spot_img