22.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝέαΑττική – ΠεριφέρειαΥΓΕΙΑ: Ολοκληρώθηκε το δωρεάν πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου για καρκίνο του τραχήλου και...

ΥΓΕΙΑ: Ολοκληρώθηκε το δωρεάν πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου για καρκίνο του τραχήλου και μαστού στο Δήμο Κρωπίας

Ημερομηνία:

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα δωρεάν εξετάσεων –προληπτικού ελέγχου για καρκίνο του τράχηλου και μαστού στο Δήμο Κρωπίας από το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας και την υποστήριξη/συνεργασία της Δημοτικής Επιτροπής Υγείας, της Κοινωνικής Υπηρεσίας και της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής. Συμμετείχαν συνολικά 450 γυναίκες.

Ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Κιούσης απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον κ.Αναστάσιο Μυρίλλα, Διοικητικό Διευθυντή του Ιδρύματος στις 2 Μαρτίου 2023 στην οποία, μεταξύ άλλων,επισημαίνει την άψογη συνεργασία όσο και τις ωφέλειες που είχε η υλοποίηση στις γυναίκες που ανταποκρίθηκαν στο πρόγραμμα. Τέλος, τονίζει την πολιτική προτεραιότητας της πρόληψης της υγείας που ακολουθεί η Δημοτική Αρχή μέσω και άλλων δομών όπως το ΚΕΠ Υγείας που λειτουργεί στο Δήμο Κρωπίας.

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής πολιτικής και πρόεδρος της Δ.Ε Υγείας Σπυρίδων Κόλλιας ευχαριστεί όλους όσοι συνέδραμαν στο πρόγραμμα και με τη σειρά του προανήγγειλε και άλλες δράσεις μέσω της Δ.Ε Υγείας.

Σχετικά Άρθρα

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img