13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝέαΑττική – Περιφέρεια Διεθνής προβολή των ¨θησαυρών¨ της Λαυρεωτικής γης μέσω του Παγκόσμιου Συνεδρίου Γυμναστικής....

 Διεθνής προβολή των ¨θησαυρών¨ της Λαυρεωτικής γης μέσω του Παγκόσμιου Συνεδρίου Γυμναστικής. Στο Λαύριο δεκάδες σύνεδροι από 44 χώρες   

Ημερομηνία:

Στην Λαυρεωτική γη θα βρεθούν από το μεσημέρι της Πέμπτης 30 Μαρτίου, δεκάδες σύνεδροι από 44 χώρες και 5 Ηπείρους, οι οποίοι συμμετέχουν στο παγκόσμιο συνέδριο ¨Γυμναστικής για όλους¨ που διεξάγεται στη χώρα μας με συμμετοχή ρεκόρ. Η έλευση των συνέδρων στη Λαυρεωτική αποφασίστηκε μετά από πρόταση – πρόσκληση της Ελληνικής Γυμναστικής  Ομοσπονδίας.

Οι χώρες που θα συμμετάσχουν είναι: Λαϊκή Δημοκρατία Κονγκό, Νήσοι  Κουκ, Κροατία, Δανία, Αίγυπτος, Εσθονία, Αιθιοπία, Βρετανία, Γερμανία, Αϊτή, Ινδονησία, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ιταλία, Ιαπωνία, Κορέα, Λιθουανία, Μεξικό, Ολλανδία, Νεπάλ, Νορβηγία, Πορτογαλία, Κατάρ, Ρουμανία, Ν .Αφρική, Σιγκαπούρη, Σιέρα Λεόνε, Ελβετία, Σλοβακία, ΗΠΑ, Ουζμπεκιστάν και Ελλάδα. 

Η πρόσκληση και ο σχεδιασμός έγινε από το Γ. Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας και προϊστάμενο του τμήματος αθλητισμού του Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» Δήμου Λαυρεωτικής  κ. Κωνσταντίνο Πανταζή. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ξενάγηση στο αρχαίο θέατρο του Θορικού και στην συνέχεια περιήγηση και φαγητό στο Λαύριο, επίσκεψη στο ναό του Ποσειδώνα  και  στις 16:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης όπου θα πραγματοποιηθεί ένα μίνι Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους με την συμμετοχή 310 αθλητών από 7 συλλόγους γυμναστικής. 

Την έναρξη των εργασιών θα κάνει ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δ. Λουκάς και η  Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» Ε .Βελετάκου. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους θεατές.

Σχετικά Άρθρα

“Παγκόσμια Γεωπάρκα 𝗨𝗡𝗘𝗦𝗖𝗢 – Λαυρεωτικής: η συμμετοχή της Ελλάδος στο Διεθνές Πρόγραμμα”

Στο Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε η τεχνική συνάντηση Γεωπάρκων με...

Τελευταία Άρθρα

spot_img